Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Tučepima

Nestala 13-godišnja Marija, traže je već 3 dana, policija moli za pomoć!

Marija Marinela Grgić
Foto: nestali.hr
17.08.2017.
u 10:36

U trenutku nestanka bila je odjevena u bijelu kratku majicu, ružičaste kratke hlače i crne tenisice

Prije tri dana nestala je 13-godišnja djevojčica Marija Marinela Grgić.

Udaljila se s adrese Dračevice 72 u Tučepima. Djevojčica je inače rođena u Sisku, a živi u Njemačkoj. Nestanak su isti dan prijavili roditelji nakon što se iza ponoći udaljila u nepoznatom pravcu iz apartmana u Tučepima, na adresi Dračevice.

Marija Marinela Grgić visoka je 157 centimetara, jače je razvijena, ima kestenjastu ravnu kosu i svijetloplave upale oči te ovalno lice. Dobro govori hrvatski i njemački.

U trenutku nestanka bila je odjevena u kratku bijelu majicu, ružičaste kratke hlače i crne tenisice.

U slučaju da imate informacije o ovoj osobi, možete obavijestiti najbližu policijsku postaju ili nazvati na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Prije nestanka Marije Marinele Grgić, bila je nestala još jedna 13-godišnjakinja Barbara Vidović, no u međuvremenu je pronađena. Njezin otac Anton Vidović jučer je objavio da je Barbara, koja je nestala pred kućom u Triblju kraj Crikvenice, pronađena pet dana nakon nestanka, a to je potvrdila i policija.

Komentara 25

DO
dopizdilomi
11:02 17.08.2017.

Roditelji, kada će te shvatiti da više ne živimo u crnom socijalizmu nego u bijeloj demokraciji gdje svi imaju više prava od normalnih i onih koji ne čine zločine niti rade protiv države (pitomi). Pogledajte samo uzore, Kardasijanke, Severine, Bačičke, političari, lopovi, lažovi, golotinja, seks, plavi telefon na kraju krajeva ni crkva više nema veze s vjerom. Još se nešto čudite kada vam dijete pokušava dostići to postignuće navedenih vertikala društva. Počnite od sebe i svoga odnosa prema djetetu, zaštitite ga što je više moguće jer drugi i državne institucije neće. Nadam se da će malenu pronaći što prije.

DU
Deleted user
10:54 17.08.2017.

Ako se može neka se pregleda komunikacija preko društvenih mreža koje koristi pa nađu odgovor kod koga može biti, nadamo se da će je brzo pronaći..

Avatar grbadeva
grbadeva
12:05 17.08.2017.

Daleko, ako ne i jedini odgovorni su roditelji. Ako se djetetu od tri, četiri godine rade "najmodernije" frizure, ako im se na nos stave sunčane naočale i ostalo, što se može u budućnosti očekivati od tako odgajana djeteta nego špiceraj, red karpetluk i slične stvari.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije