Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Tuđman je pazio na ravnotežu ‘lijevih’ i ‘desnih’ u HDZ-u

Menadžerima je prepuštao vođenje vlada, a ideološke pozicije davao je “državotvorcima”. Nije proizvodio disidente.

Komentari 5

PP
Pol_pol
01:54 11.05.2017.

A i ti Ivankoviću nisi najpametniji iako ti je brat "uvršten" u tajne službe...kako to da nitko od običnih ljudi nije mogao blizu nigdje?,,,kažem nigdje?...zašto se za vrijeme rata govorilo da moraš biti dva puta ranjen u borbi da bi uopće došao u uži izbor za išta u državnoj hijerahriji kada sada vidimo da nitko iz političke vrhuške nije bio blizu fronta, a i niti njihove obitelji???...a tvoj brat je???...kaži golube...

VL
JA
jadrmatic
21:05 10.05.2017.

Tuđman nije pazio na nikakvu ravnotežu jednih i drugih, nego je računao na državotvorne Hrvate, a ne na jugoslovene, profesionalne antifašiste, udbaše i kompaniju, kojih se riješio već 1993., i od onda nam je tek krenulo s oslobađanjem okupiranih teritorija.

VL
KI
Kinger
20:29 24.04.2023.

A stajao mu na lijevo... A gurao ga na desno...

VL
DU
Deleted user
20:59 10.05.2017.

nebitne su podjele desno lijevo to su samo izgovori za prikrivanje stvarnog stanja evo primjera lijevo je bila zamjenica ministra obrane sad je desno drzavna tajnica drugi primjer lijevo je bila pomocnica ministra obrane i sada je desno opet pomocnica ministra obrane.hvala

VL
KS
Ksantipa
07:30 11.05.2017.

Bez te ravnoteže, kao i sudjelovanja svih, bez obzira na ideologiju i dužnosti u bivšoj državi, nikada ne bi bilo samostalne Hrvatske. predsjednik Tuđman je znao što radi, s kim radi i kako radi. Njegovim odlaskom su razn Šefovi ii "lideri" odveli Hrvatsku u stečaj zajedno s Agrokorom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.