Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
12 sati blokade

Trumpu odblokiran Twitter profil: Poručio je kako neće nazočiti Bidenovoj inauguraciji

Foto: PIXSELL/Screenshot
1/6
08.01.2021.
u 17:59

Nitko im neće pokazati nepoštovanje ili ih nepošteno tretirati na bilo koji način, rekao je Trump govoreći o svojim pristašama

Nakon što su pristaše Donalda Trumpa upale u Capitol u Washingtonu, zgradu u kojoj se nalaze Kongres i Senat, društvena mreža Twitter zabranila je predsjedniku objavljivanje na 12 sati. On je priliku za novu objavu iskoristio čim mu zabrana prošla te je u kratkom periodu objavio dvije poruke. 

"75 milijuna američkih patriota koji su glasali za mene, AMERIKA PRVA i UČINIMO AMERIKU OPET VELIKOM imat će GOLEMI GLAS još dugo. Nitko im neće pokazati nepoštovanje ili ih nepošteno tretirati na bilo koji način!!!", napisao je Trump u prvoj objavi.

Nedugo nakon toga, poručio je kako neće prisustvovati inauguraciji novoizabranog predsjednika, demokrata Joea Bidena

"Za sve koji su pitali, neću ići na inauguraciju 20. siječnja", poručio je Trump svega nekoliko sati nakon što je obećao miran prijenos vlasti.

Društvene mreže Facebook i Instagram također su blokirale Trumpove račune, no na znatno dulji period od Twittera. Naime, predsjednik će na njima biti blokiran još najmanje dva tjedna, dok se ne završi prijenos vlasti na novog predsjednika.

Ključne riječi

Komentara 22

DI
Dino123
18:16 08.01.2021.

U potpunosti je u pravu, ni ja neću ići na inauguraciju!

DU
Deleted user
18:58 08.01.2021.

Ukinite naloge na mainstream društvenim mrežema. Koristite platrofme otvorenog koda,Linux i Yandex. Branite demokraciju i slobodu govora.Dok još imate što braniti.

ZN
znam
19:39 08.01.2021.

Ovakve situacije samo dokazuju jedno: predsjednik USA nije najmocniji covjek na svijetu kada ga neki balavac moze zabraniti na nekoj platformi. Tehnokracija vlada svijetom. A sa druge strane gledano zabrane, cenzure su napad na slobodu govora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije