Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SARAH SANDERS

Trumpova kontroverzna glasnogovornica napušta Bijelu kuću

Sarah Sanders
Foto: Reuters
13.06.2019.
u 22:33

Ona je na poziciju glasnogovornice došla 2017. godine prethodno radeći u komunikacijskom timu u kampanji za predsjedničke izbore

Sarah Sanders, glasnogovornica američkog predsjednika Donalda Trumpa poznata po fanatičnom branjenju 45. po redu predsjednika Sjedinjenih Država, ali i napadanju medija povlači se s pozicije koja ju je "proslavila", prenosi RT.

Trump se na Twitteru osvrnuo na njezin posao u kući i zaželio joj je sreću u borbi za guvernerku savezne države Arkansas.

Ona je bila u komunikacijskom timu koji je radio za Trumpa u kampanji za predsjedničke izbore 2016. godine, a u srpnju 2017. godine došla je na poziciju glasnogovornice. Ona sama nije najavila odlazak.

Na "glas" je došla zbog kontradiktornih izjava koje je davala medijima.

 

Komentara 11

Avatar Reconquista
Reconquista
22:40 13.06.2019.

Nije ona kontroverzna. Samo nije radikalna ljevičarka kao vi. A za vas i ostale drugove je to kontroverzno. Za normalne ljude nije.

Avatar YJAK_Y
YJAK_Y
22:37 13.06.2019.

'Kontroverzna" ? Zašto kontroverzna ?

Avatar Tračalo
Tračalo
07:25 14.06.2019.

Ima lijepu haljinu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije