Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'dogovor stoljeća'
Povratak na članak

“Trumpov” plan uvod je u novu aneksiju palestinskog teritorija

Trumpov zemljovid Izraela i Palestine izgleda kao švicarski sir ementaler.

Komentari 8

OL
Oleoleoleole
22:28 30.01.2020.

Danas je zabranjeno rec bilo sta protiv zidova. Cinjenica da su pocinili genocid i exodus jednak nacistima svi ignoriraju. Danas su vlasnici najveceg konc.logora. okupirali tudi teritorij a glume zrtve. Zalosno.

VL
ME
Mesko
06:40 31.01.2020.

Plan je obična sprdnja. Palestina kao leopardovo krzno, iz mozga Trumpa. Odrežite dio aneksinarog i dajte im državu sa pravim granicama.

VL
DU
Deleted user
22:27 30.01.2020.

Koliko je poznato Arapi u Izraelu nisu prihvatili nikad ni jedan plan jer smatraju da je umjesto Izraelcima njima ta zemlja obećana , ili su prihvaćali naknadno kad je prošla baba s kolačima. Budući da ni ovaj plan koji samo pokazuje realno stanje na terenu neće prihvatiti sljedeći plan će biti Judeja i Samarija.

VL
Avatar crvenikartonzbogistine
crvenikartonzbogistine
22:52 30.01.2020.

Kad padne Zapadno carstvo tad nestaje vjestacke tvorevine.

VL
Avatar crvenikartonzbogistine
crvenikartonzbogistine
22:52 30.01.2020.

Kad padne Zapadno carstvo tad nestaje vjestacke tvorevine.

VL
Avatar Viktor999
Viktor999
22:37 30.01.2020.

Tzv. palestinci i njihovi pokrovitelji su sve ratove protiv Izraela do sada redovno gubili i zajedno sa njima i dijelove teritorija-bolje im je da ovo prihvate jer će iduća ponuda biti još nepovoljnija; uvijek postoji i druga opcija- da see presele svojim zakarabuljenim gazdama u Teheran...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.