Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Jastrebica' Nikki Haley
Povratak na članak

Trumpa je napustila i najmoćnija savjetnica

Nije jasan pravi razlog njene ostavke. Nagađa se da je bila pod pritiskom Bijele kuće

Komentari 11

LU
Lujo123
08:36 11.10.2018.

soroševci jadni ste, a pakao očekuje vašeg sponzora!

VL
DU
Deleted user
17:57 11.10.2018.

da je klintonka na vlasti sad bi imali svjetski rat koji bi zapoceja u siriji

VL
Avatar mofo
mofo
12:09 11.10.2018.

Hvala bogu pa je otišla, tko zna za što se zalagala zna i zašto je dobro da je nema...

VL
Avatar Observer
Observer
13:21 11.10.2018.

Laz je vec u samome naslovu, Nikki Haley nije napustla Trumpa , ostaje veleposlanica Amerike u UN do kraja godine ali ce i dalje nastaviti podrzavati predsjednika . Kako ce nastaviti svoju karijeru ,nije otkrila ali ima brojne ponude poreded ostalih i u privatnom sektoru.

VL
Avatar superhik74
superhik74
18:42 11.10.2018.

Izraelska zastupnica u UN-u ali placena od americkih poreznih obveznika, je na tu funkciju stupila bez iti jednog jedinog dana iskustva u medjunarodnim odnosima (bila je guverner Juzne Karoline). Tamo je zastupala iskljucivo interese cionistickog lobija i nanjela ogromnu stetu drzavi koja joj je isplacivala placu.

VL
DU
Deleted user
09:26 11.10.2018.

Jesenti milu bigulicu, otkad znam za sebe, sveudilj tvrdim i od toga ne odustajem da taj mrski kaubojski Trump Donaldino, inače najobičniji zadrti ognjištar kakvih više možda nema ni na brdovitom Balkanu, radi spačku za spačkom zbog čega neizmjerno patee svi moderni, progresivni, tolerantni, empatični i inkluzivni Amerikanci. Hvala dragom novinarskom posleniku Karakaš Berniju što nas je iscrpno izvijestio o tom posljednjem skandalu u Bijeloj kući kojim se još jednom potvrđuje moja teza o Trumpovu štetočinskom i kontrarevolucionarnom djelovanju, a skojom će se nedvojbeno složiti svi napredni i klasno svjesni građani i građanke Hrvatske počevši od Raukar Urške i Matula Vilčeka pa dalje. Dolje trumpizam! Dolje natražno ognjištarstvo ma gdje se pojavilo!

VL
ZA
Zapadnjak
10:26 11.10.2018.

mozda je zena otisla zbog psihickih problema, mozda je dobila ptsp, treba uzeti u obzir da je jako naporno svaki dan sastanciti s idiotima iz UN-a, izdajnicima i podrzavateljima terorizma koji su nekako zasjeli na mjesta europskih veleposlanika pri UN-u, veleposlanicima iz diktatorskih rupetina kakve su venezuela i njoj slicni, dzihadistima s bliskog istoka koji trabunjanju o nekakvom apartheidu i genocidu i slicnim fantazijama koje se, za razliku od njihovih zemalja, ne događaju u jedinoj slobodnoj i demokratskoj zemlji bliskog istoka i njima slicnima, pa svatko razuman bi poludio u tom drustvu, okruzen takvim olosem...

VL
NE
Nepokolebljiv
14:55 11.10.2018.

Balkanistanci! Nemate pojma sta se desava ali jedan Balkanistanac - ignorant bi se igrao novinara a balkanistanska raja se pridruzuje fuckanju u sumi nocu. Ambasadorica ima osobnih problema i mora poduzeti drasticne mjere u rjesavanju tih problema. Gotovo!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.