Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prema zaslugama

Trump želi izgraditi zid na granici i birati ljude koje će puštati u zemlju

Foto: Reuters
1/2
29.07.2018.
u 17:44

Bio bih voljan blokirati rad vlade ako nam demokrati ne daju glasove za sigurnost granica, poručio je američki predsjednik na Twitteru.

Američki predsjednik Donald Trump izjavio jeda će dopustiti blokadu rada savezne vlade ako demokrati odbiju podržati velike promjene zakona o imigraciji za koje se zalaže njegova administracija.

"Bio bih voljan blokirati rad vlade ako nam demokrati ne daju glasove za sigurnost granica, što uključuje i zid! Moramo se riješiti lutrije ... i konačno prijeći na imigracijski sustav temeljen na ZASLUGAMA! Potrebno nam je da u našu zemlju dođu sjajni ljudi", poručio je Trump na Twitteru.

Trump želi da Kongres usvoji zakon o kojim bi se riješilo pitanje imigracije. Iako republikanci kontroliraju Kongres, neslaganja između umjerenih i konzervativaca u stranci stoje na putu njegovom zakonu.

Prijedlog zakona o imigraciji koji zagovaraju konzervativni republikanci nije prošao u Predstavničkom domu američkog Kongresa prošli tjedan.

Foto: DPA/Pixsell

Trump je zatražio 25 milijardi dolara za izgradnju zida uzduž južne američke granice s Meksikom.

 

>> Oliver Dragojević: Oprosti mi pape

Komentara 15

Avatar Idler 3
Idler 3
19:25 29.07.2018.

Znači trebal bi puščat kak drugi misliju il oče ??? Recimo meni ne pada na pamet puščat vu dvorišče gdo mi ni drag....jel bute i mene proglasili nacistom ?! Zapraf je več postalo smješno vidjet kolko se trudite ocrnit ga, a on je demokratski izabran od svog naroda. Jel se morti neki od vas nebi rajše odselil vu SAD neg recimo k Putinu ?!

Avatar FranjoJosip
FranjoJosip
05:14 30.07.2018.

Bravo Trump. Imaju i Izaelci zid. Mi imamo rijeke

ZI
zimerman
05:26 30.07.2018.

Tako i treba država bez granica i nije država. Bravo Trump

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije