Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIDENA NIJE NI SPOMENUO
Povratak na članak

Trumpov oproštajni govor: Molimo se za novu administraciju. Naš pokret je tek krenuo

Iako se radi o rijetkoj gesti dobre volje prema njegovom nasljedniku, Trump u videu nijednom imenom nije spomenuo Bidena.

Komentari 33

CL
cleanmaster
05:57 20.01.2021.

Najbolji lik .....ali su mediji cudo kad treba nekog zakopat u mulj......pljuc....vidi se tkoo se boji naroda a tko ima zastitu od 25 000 vojnika....pametnom dosta..... gospodine Trump zivjjeli 100 godina i sretno vam u zivotu....

VL
ZI
zimerman
02:00 20.01.2021.

Svaka čast Trumpu , bio je dobar za svoj narod ali nije bio dobar za globaliste . U Americi ljevičari kontrolisu preko 90% medija sada je na Trumpu da napravi balans , dovoljno je bogat pametan i hrabar vidit ćemomo šta će da uradi.

VL
MA
Magistrica
23:59 19.01.2021.

Izabrani predsjednik?! Dajte ne budite smijesni. Da su ga Ameri izabrali, ne bi se sada skrivao iza bodljikave zice I 25,000 vojnika.

VL
BL
Blacknemesis8
06:28 20.01.2021.

Najbolji Predsjednik ikada. U Americi i svijetu. Svi su ratovali. Lazovi svi do jednoga. Onog Obamu su zamrzili najvise crnci. Zato je Trump dobio toliko glasova. I pokraden normalno. Make America Great Again. Mr. Trump, God bless you. Zivio Mr. Trump.

VL
Avatar Krabat
Krabat
06:52 20.01.2021.

Nije ga spomenuo jer je ustvari nebitan

VL
Avatar Joja
Joja
01:11 20.01.2021.

BiH i dijaspra kriva :)

VL
NE
Neonacionalist
04:46 20.01.2021.

Korona kriza mu je zadala najteži udarac odnosno njegovoj dotad uspješnoj ekonomskoj politici i Trump se nije najbolje snašao sa Koronom što su njegovi protivnici uspjeli iskoristiti kao što su iskoristili ubojstvo onog afroamerikanca kako bi izazvali masovne nerede ,rede , kao da se prekomjerna upotreba policijske sile nije događala i ranije , zapravo od početka njegovog mandata radili su sve da ga sruše prvo ga optužujući za rusko mješanje u izbore te pokušaj opoziva čak i sada po drugi put pri samom kraju mandata kada to više i nema smisla ali eto da se osiguraju kako bi spriječili njegovu eventualno buduću kandidaturu , još su mu ukinuli pristup društvenim mrežama što je poseban atak na slobodu govora i demokraciju kojom se Amerika tako diči. Što se tiće samih izbora pa dosta se čudnih stvari događalo što ne mora značiti da je zaista bilo izborne prevare , no ipak kad se sagleda kako je tijesno izgubio baš sve one ključne savezne države u kojima je imao prednost i to u samom finišu to ipak ostavlja čudan dojam. I ovo zadnje glede upada u Kongres njegovih pristaša mi djeluje kao namještaljka jer začuđuje tako slabo osiguranje tako bitne institucije , kao da je netko htio da se to dogodi .

VL
SL
slavenZadravec
07:27 20.01.2021.

Pokret o kojem Trump govori ne može rasti jer će se u budućnosti udio bijelih, ruralnih, slabo obrazovanih glasača samo smanjivati.

VL
Avatar lepihercegovac
lepihercegovac
00:00 20.01.2021.

kad kaže pokret sigurno misli na domovinski...hehehe

VL
SO
Sotona
23:52 19.01.2021.

Trump zaželio uspjeh novoj administraciji, no Bidena nije spomenuo svjestan da je lopov koji je omogućio možda i direktno organizirao krađu glasova.. On je naredio ubojstva prosvjednika i žena od strane specijalaca koji s nastojali spontanim protestom dati podršku svomeršku svome predsjedniku.. Sada vidimo kao je on Biden jako omiljen predsjednik zaista vidimo jasno da se boji svoga naroda više nego cijele Kine i Rusije zajedno sa njihovim atomskim potencijalom ...

VL
BU
Bubreg2020
00:09 20.01.2021.

Ajme meni opsesije državom koja nas 25 godina ignorira na najjače. Sad je prilika da im pošaljemo natrag one olupine kojim su nam nakrcali u vojsku zadnjih godina. Ministarstvo će bankrotirati bude li za njih kupovalo benzin. Hvala Trump - zbogom Trump! Bidene blijed si....Branka Slavica ajde na godišnji.

VL
ME
mediaman
04:24 20.01.2021.

Vidim doslovno dezinficiranje White House-a je već bilo. Odličan prvi potez nove administracije.

VL
DU
Deleted user
00:25 20.01.2021.

Napokon Trump izgleda dobro platio nekome pametnijem sposobnijem da mu napise ovaj dobar oprostasjni govor. Tko zna mnozda je neki ili neka a nije Amerikanac Amerikanka.?

VL
ME
mediaman
02:07 20.01.2021.

Trump je pohvalio svoju administraciju radi: 1. Smanjivanje poreza - osobno nisam nikada plaćao veći porez u Americi nego za vrijeme njegove administracije. Možda je svojim milijarderima smanjio ali ne običnoj raji poput mene. 2. Uvođenje mjera za sigurnost granicaa i poteza na polju vanjske politike - nema sa kojom državom nije prekinuo trgovačke i prijateljske odnose osim onih gdje ima svoje tornjeve Moskva i Istanbul. Razdvajanje djece od roditelja koji su ilegalno ušli u US. Kod Obame se deportiralo ali Trumpova administracija je jedina razdvajala djecu od roditelja. A to što Trump naziva novi pokret vjerojatno misli na paravojne formacije koje su spremene umrijeti za njega a sada im je okrenuo leđa. Slikao se sa biblijom koju nikada nije pročitao niti prakticirao jer da je ne bi lagao, varao i razdvajao naciju kao što je 4 godine Prevara od čovjeka i to cijeli život.

VL
BE
belototo
03:27 20.01.2021.

Njihov pokret - pokret nacizma

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.