Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
i dalje mogu izvoditi operacije
Povratak na članak

Trump zapovijedio povlačenje američkih vojnika iz Somalije

SAD imaju oko 700 vojnika u Somaliji koji pomažu lokalnim snagama u borbi protiv pobunjeničke skupine Al Shabaab, koja je povezana sa Al Qaedaom.

Komentari 2

Avatar Viktor999
Viktor999
11:32 05.12.2020.

Tako i treba, za trajnu pacifikaciju terorističkih čopora dovoljni su dronovi sa operaterima na sigurnoj distanci😁 😁 😁

VL
MX
Mister X
10:54 05.12.2020.

Pentagon ističe da će, unatoč povlačenju američkih snaga, Sjedinjene Države i dalje biti u stanju izvoditi ciljane ""antiterorističke""operacije u Somaliji,"""" jer će dio američkih vojnika prebaciti u susjedne države. Ranije ove godine američke snage povukle su se iz somalijskih gradova Bossaso i Galkayo. Rusi a i zaostali Kinezi smo sjede doma i prave se mutavi kao da neznanju i da nemaju vojske i za van da se brinu za red .u svjetu ..nikako da nešto p'ametno ne nauče od "slobodnog svijeta" Treba svuda biti prezent da se možeš i povlačiti u susjedne države i odande sa dronerima i bombarderima "operirati" po teritotijalistima zločestima .. i po onima od kud se povučeš , te opleteš sa sigurne distance ... Kako ne vide da ih svuda ima . Sve mora Amerika da se brine za demokratiziranje sama sa EU-Natom ! Mislim da su negdje bili javili da su Francuzi dota tamo zastupljeni i Englezi a smo Ameri se povlače .... Trebamo pod hitno F16 ... vidljivo i gotovo...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.