Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ultimatum za izgradnju zida
Povratak na članak

Trump upozorio: Blokada vlade zbog sigurnosti granice

Vojnici na granici SAD-a i Meksika od predsjednika Trumpa dobili su dopuštenje za korištenje smrtonosne sile

Komentari 5

VI
virtual1
20:03 22.11.2018.

oooo moj Trump dođi i kod nas budi premijer, spasi nas. Orban, Kurtz, Trump i tako dalje. Izgleda da svi imaju vođe osim nas.

VL
BA
barbaizamerike
20:21 22.11.2018.

Stara poslovica kaze Nepozvanom gostu misto ispred vrata a mi volili ili ne volili Trumpa on je sto se tice granice 100% u pravu tako bi napravio i pravi domacin u svojoj kuci

VL
MA
Marsijanac
05:12 23.11.2018.

Go Trump ,go!!!

VL
TO
Toni70
21:16 22.11.2018.

Vojnici na granici SAD-a i Meksika od predsjednika Trumpa dobili su dopuštenje za korištenje ""smrtonosne sile""" Do sada nisu imali ako netko nasilno želi da uniđe USA a Graničari ga ne puste ..morali su do sad gledati ako ih 5 5 žali nasilno da uđe bez odobrenja ili 30 zaista velika novost. odjednom ... Mogu da koriste smrtonosnu silu. Trump sram te bilo .. fuj.. Kako je kad naši dečki istrče sa dugim cijevima ( to je da se slikaju i da im se novinari dive kako lijepe ne predugačke ali za novinara tanke duge duže kažemo duge cijevi ... ) A ne da koriste i smrtonosnu silu !!!! samo pendrećenje na granici i cipelarenje zar ne ????

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.