Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRATIT ĆE SITUACIJU
Povratak na članak

Trump: Turska operacija je loša zamisao, ne podupiremo to

Turska je odsad odgovorna za to da svi borci IS-a koji su zarobljeni ostanu u zatvoru i da se ta skupina ni na koji način ne preustroji, kazao je Trump.

Komentari 7

Avatar nisamsavrsen
nisamsavrsen
22:10 09.10.2019.

Ne podupire, a dao zeleno svjetlo.

VL
BO
bozzika
04:25 10.10.2019.

taj erdogen je očito glavni šef svim teroristima, naziva teroriste narod koji je uspio poraziti teroriste,prijeti Europi da će otvoriti granice za daljnji dolazak migranata koje će on sada napadima povećati!! pa mislim ono,i ta EU,šta se oni njemu nezaprijete da začepi ustanu gubicu da mu nebi vratili iz cijele Europe sve koji su tamo doselili ili koji su ostali dok su oni terorizirali ove krajeve pod agama i begovima,i zatvoriti im cijeli ovaj kraj potpuno da nitko ne može doći,pa nek onda sasro razmisli gdje bi s toplim ljudima i kako bi ih nahranio!

VL
AN
anonimus00
22:32 09.10.2019.

trump je poslovan čovjek i veliki blefer. Lokaciju gdje se sada nalazi Trump tower , dobio je na prevaru. na počecima njegove karijere, imao je u ruci ugovor o jamstvima da je sposoban vraćati kredit kako bi kupio zgradu koja je bila prije tamo. grešku su napravili bankari koji nisu provjerili dali su jamstva potpisana. naravno da nisu bila, i na taj podmukli i prevarantski način je Trump kupio zgradu gdje je sada izgrađen Trump tower. to je Trump

VL
BO
Bojnik
07:47 10.10.2019.

Sve se vise vidi da je i Trump samo jos jedan Putinov igrac.

VL
ZI
zimerman
03:34 10.10.2019.

Šta je sad ???? Ameri nisu bili dobri kad su bili tamo sad opet nisu dobri kad se povlače .Trump je u pravu Ameri su potrošili previše para i izgubili ljudski života .Kriza izmedju kurdi i Turaka traje duže negogo što je Amerika stara i nikad se neće okončati nemogu ameri vijecno tamo biti i štititi nekoga ko to ne poštuje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.