Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAD
Povratak na članak

Trump traži od državnog odvjetnika da istraži Bidenovog sina

"Državni odvjetnik se mora pokrenuti. On mora djelovati i to brzo", rekao je Trump

Komentari 2

NE
Nepokolebljiv
02:05 23.10.2020.

FBI je bio u posjedu racunala krajem 2019 godine i tada NIJE bilo sumnje u porijeklo informacija pohranjenih na racunalu. Sada je FBI zatrazio da mu se racunalo isporuci jer navodno pokrece postupak u vezi utaje poreza i "pranja" financija. Zvuci mi sumnjivo kao namjera sakriti racunalo iz ruku Rudy-a Giuliani jer su ga imali u rukama nekoliko mjeseci pa su ga prodali kao napusteno vlasnistvo i nista nisu poduzimali u vezi kaznjivih aktivnosti. Izgleda FBI i dalje stiti svoje prave gospodare na stetu nacije i Predsjednika Trumpa!

VL
IK
ikbmibm
13:30 21.10.2020.

Mlađi Biden,kao šečer na kraju kampanje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.