Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Mora izaći iz sjene'
Povratak na članak

Trump traži da se objavi identitet zviždača koji je potaknuo postupak njegova opoziva

U nekim konzervativnim medijima se već nekoliko dana spominje jedno ime i unatoč propisima o zaštiti zviždača, republikanski zastupnici su poduprli njihove napise preuzimajući ih na Twitteru

Komentari 5

Avatar Jopa
Jopa
08:33 04.11.2019.

Užitak je gledati kako ih Trump razvaljuje.. 🙂

VL
DU
Deleted user
02:27 04.11.2019.

Tako je, neka objave da znamo tko laže, ali njega nema, pa ne mogu ništa niti objaviti. To su samo manipulacije. Trumpi vrati dolaru zlatni sjaj i onda su ovi demokratski lažovi elite nebitni.

VL
Avatar nekakav
nekakav
10:00 04.11.2019.

kad je 'hilari' bila u pitanju, svi su tražili krivca koji je tu vijest pustio, a nisu se bavili stvarnim kaznenim djelom! kad je trump u pitanju, bitna su saznanja ili tvrdnje protiv njega, a ne tko je to objavio, javio... čudno, a? ili ipak ne? vrijeme kad cia-ini dužnosnici javno objave zahvalnost deep stateu koja pod kontrolu stavlja i predsjednika države je trenutak kad se svijet treba zapitati ima li više ikakvog smisla održavati bilo kakve kontakte sa sad-om. jer amerikanac prisluškuje cijeli svijet, jednu merkelicu jesu i još je prisluškuju, a njemačke službe ne smiju ni pisnuti o tome, kamoli nešto poduzeti, jer su i one pod američkom kontrolom. trump je ekonomski prejak da bi ga ovakvi fićfirići slomili, al su počeli preuzimati u kongresu i senatu predsjedničke ovlasti. mimo ustava. amerika postaje socijalistička republika, gdje će parlament formirati glavešine, a funkciju predsjednika će srozati. već jesu.

VL
OO
oo8787
19:27 04.11.2019.

Trump je najbolji predsjednik SAD-a, a ovi demokrati iz duboke države se boje izbora zato što znaju da će na njima izgubiti.

VL
DU
Deleted user
17:57 05.11.2019.

trump je ok ali samo u domacoj politici u vamjskoj ce morati nauciti kako moliti za novcanu pomoc na kineskom kao sto su to napravili prosli put ali neznam hoce li kinezi to ponovo napraviti

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.