Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potpuna deklasifikacija

Trump skinuo tajnost s dokumenata povezanih s Rusijom i e-poštom Hillary Clinton

FILE PHOTO: From the Files - The Candidates
Foto: RICK WILKING/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/3
07.10.2020.
u 07:48

Trump navodi da su dokumenti vezani uz "najveći politički zločin u američkoj povijesti"

Predsjednik SAD-a Donald Trump izjavio je u utorak da je deklasificirao sve dokumente koji se odnose na savezne istrage o ruskom miješanju u američke izbore i korištenje privatnog servera bivše državne tajnice Hillary Clinton za slanje vladinih e-mailova.

"Odobrio sam potpunu deklasifikaciju svih dokumenata koji se odnose na najveći politički zločin u američkoj povijesti, rusku podvalu. Isto tako, odobrio sam uklanjanje tajne o skandalu s e-poštom Hillary Clinton. Bez redigiranja!" napisao je Trump na Twitteru.

Komentara 6

JO
jorgen
11:20 07.10.2020.

Gle ti samo kakav telegramski kratak članak kada se radi o blatu Demokrata - da je Trump u pitanju ovo bi bilo na naslovnici, nadovezano s 5 analiza dnevno. Ovo je zaista najveći skandal, veći od bilo kojeg Trumpovog - jer su američke obavještajne službe potvrdile da su Demokrati u suradnji s medijima 4 godine opstruirali vlast i lagali vlastitom narodu!

SI
sisavac
08:57 07.10.2020.

pa sad nek oni koji optužuju nađu materijal protiv trumpa. osim optužbi nema ničega, to se zna otprije, polako i sami fbi-ovci koji su radili na tom slučaju javno počinju priznavati da je bilo pritisaka da se rusiju optuži, a da dokaza nisu našli. a protiv hillary imaju cijele enciklopedije, ona je naređivala službama da lažiraju dokumente.

Avatar Viktor999
Viktor999
11:15 07.10.2020.

Tako i treba, neka američki narod vidi kakvu je spodobu skoro doveo na vlast na prošlim izborima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije