Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kratki covid

Trump: 'Sin mi je prebolio koronavirus u 15 minuta'

President Donald Trump Departs the White House
Foto: CNP/Newscom/PIXSELL
1/3
27.10.2020.
u 12:37

Pitao sam doktora što se događa, a on mi je odgovorio da je Barron pozitivan. 15 minuta kasnije pitao sam liječnika, kako je Barron, a on mi je odgovorio: Ozdravio je, prepričao je predsjednik.

Američki predsjednik Donald Trump je na skupu u Martinsburgu izjavio da je njegov sin Barron prebolio koronavirus u samo 15 minuta, prenosi Jutarnji List.

Trump je početkom mjeseca bio pacijent u bolnici kada su on i supruga Melania bili zaraženi koronavirusom.

Na skupu se Trump odlučio pohvaliti zdravljem svog mladog sina pa je prepričao navodni razgovor s obiteljskim liječnikom. 

- Pitao sam doktora što se događa, a on mi je odgovorio da je Barron pozitivan. 15 minuta kasnije pitao sam liječnika, kako je Barron, a on mi je odgovorio: Ozdravio je, prepričao je predsjednik.

Ono što je Trump najvjerojatnije htio postići ovom anegdotom je priznanje njegove kampanje za ponovno otvaranje škola u Americi unatoč zdravstvenoj situaciji. Upravo to je razlog zašto on često spominje navodni oporavak svog sina. 

- Vratimo učenike u škole. Dobili smo pozitivni test i 15 minuta kasnije liječnik je rekao da je Barron dobro, izjavio je Donald Trump i u Wisconsinu.

Ipak, situacija je ozbiljnija nego što predsjednik smatra. Američka akademija za pedijatriju je u ponedjeljak izvijestila da su u SAD-u 11% svih zaraženih upravo djeca, odnosno njih 792.000.  Također se navodi da djeca rijetko imaju teže komplikacije ili da umiru od virusa, navodi Jutarnji List.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije