Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRUGI MANDAT

Trump se namjerava kandidirati na predsjedničkim izborima 2020. godine

Donald Trump
Reuters/Pixsell
15.07.2018.
u 07:20

Američki predsjednik je rekao da ne vidi koji bi ga Demokrat mogao pobijediti.

Američki predsjednik Donald Trump rekao je u intervjuu da se namjerava ponovno kandidirati na predsjedničkim izborima 2020. godine, izvijestio je Mail on Sunday.

U intervjuu koji je u petak dao u Britaniji za Mail on Sunday, a prenosi Reuters, Trump je na pitanje novinara Piersa Morgana kani li se ponovno kandidirati, odgovorio: "U potpunosti. Čini se da svi žele da to učinim". Američki predsjednik je rekao da ne vidi koji bi ga Demokrat mogao pobijediti. "Ne vidim tko bi to mogao, sve ih poznajem i ne vidim nikoga tko bi to mogao učiniti." 

Trump je u intervjuu, što je neuobičajeno, otkrio i pojedinosti o svojem razgovoru s britanskom kraljicom Elizabetom. Na pitanje je li s kraljicom razgovarao o Brexitu, Trump je odgovorio: "Jesam. Rekla je - i u pravu je - da je to vrlo složen problem. Mislim da nitko nije imao pojma koliko će to složeno biti... Svi su mislili: 'O pa to je jednostavno, pridružujemo se ili se ne pridružujemo, pa ćemo onda vidjeti što će se dogoditi'". 

Govoreći o 92-godišnjoj kraljici, Trump je rekao: "Ona je nevjerojatna žena, jako je bistra, jako je lijepa, a kad kažem lijepa, mislim i iznutra i izvana. To je prekrasna žena."

Na pitanje o sjevernokorejskom vođi Kim Jong Unu, Trump je odgovorio: "Sjajno se slažemo. Jako je pametan, sjajna osoba, zabavan je i čvrst, dobar pregovarač". Na inzistiranje da odgovori na pitanje je li Kim "nemilosrdan diktator", Trump je odgovorio: "Naravno, nemilosrdan je, ali takvi su i drugi."

Donald Trump
1/8

Komentara 8

BA
bakulušić
12:56 15.07.2018.

Trebat će Trumpu i tri mandata da zaustavi zlo i naopako koje izlazi iz lijevo-liberalnih gnjezda i bezbožnih sredina.

LU
lucio2
15:40 15.07.2018.

Trump će sam sebe pobijediti

VO
vorda400
08:16 15.07.2018.

Lik kaže da je kim super osoba Trump bi to valjda rekao iz za Hitlera da su živjeli u isto doba A što se tiće kandidature još ima vremena zasrati na svim poljima diplomacije i gospodarstva jer njegova mjera saa porezom na materijal koji se uvozi ustvari zaustavlja njihovu ekonomiju ali to se tek bude vidjelo kroz godinu dana mislim što reći Trump je uspio bankrotirati kockarnice gdje ti lakovjerni ostavljaju novac u nadi da će se obogatiti i to je sj.bo 😂😂😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije