Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORONAVIRUS U SVIJETU
Povratak na članak

Trump se do nedavno smijao koroni, a sad Amerikance liječi hrvatskim sumamedom

Najgore je u New Yorku gdje je u ponedjeljak bilo 12.000 zaraženih, što je trećina ukupnog broja u SAD-u.

Komentari 33

MA
marcel
08:49 26.03.2020.

Kad je Trump uveo travel ban pisali ste da je paničar i fašist i da preozbiljno shvaća koronu, da opasnosti za SAD nema i da je to rasizam prema Kini i EU. Sad pjevate drugu pjesmu. Trump zna što radi, za razliku od demokratskih guvernera kalifornije i New Yorka kojima je važniji bio biznis nego zdravlje ljudi.

VL
Avatar whitesox
whitesox
08:51 26.03.2020.

Glup i netočan naslov! Već u sječnju čim se počelo govoriti o epidemiji Trump zabranio letove iz Kine a tad su Demokrati htjeli da mu oči iskopaju zbog toga.Branka Slavica navija na lijevo u svojim izvješćima iz amerike a i neke TV stanice u Hrvata! Preko 60% javnog mijenja odobrava kako Trump vodi kampanju protiv kineskog virusa!

VL
ST
stefj
09:03 26.03.2020.

Koja hajka na Trumpa u medijima ovdje. Isto tako ga se pljuvalo kada je zabranio letove iz Kine, no kraju su to učinili svi... Ma mediji...

VL
MO
morskival
10:01 26.03.2020.

Sumamed u kombinaciji sa hidroksiklorokvinom i po najnovijem kineskom ispitivanju čiji su rezultati jučer objavljeni već u pet dana nakon uzimanja liječi koronavirus. Jedno istraživanje iste kombinacije već je provedeno i u Francuskoj sa jako dobrim rezultatima. Zato je Nizozemska vlada jučer naručila velike količine hidroksiklorokvina, a to bi trebala učiniti i Hrvatska.

VL
MA
Marsijanac
16:29 26.03.2020.

Sumamed i Pliva vec odavno nisu hrvatski ,nego su izraelski. Sve profitabilno crveni su prodali strancima...

VL
DU
Deleted user
01:34 27.03.2020.

Nije to hrvatski nego jugoslavenski lijek, a drugo Trump u zivotu nije cuo za sumamed kao ni 100% amerikanaca. trump je cuo i reko da se lijece Azithromycinom a to sto je jedno te isto mpzete macku o rep objesiti.. nekad bilo, sad se spominjalo. niti je sumamed/azithromycin hrvatski niti je pliva hrvatska.

VL
Avatar Foton
Foton
16:16 26.03.2020.

Trump bi trebao biti vodja, a u biti je uteg. Zabranio je letove, ali nakon 6 tjedana gluposti o corono. Sad predlaze ukidanje izolacije do Uskrsa, iako mu epidemiolozi objesnjsvaju da to znaci stotine tisuca mrtvih. Mi nemomo maski, dezinficijenca, ventilarora, gori smo od Bangla desha, tko je tome krv? Trump i njegovi Fox news trabanti naravno. Vecina americkih Hrvata za Trumpa, dali se obmanuti

VL
Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
16:55 26.03.2020.

Sigurno ce u ovm svemu Amerika najgodre proci,jer oni najgori i najzostaliji zdravstveni sustav na svjetu,tako da je to kod njih zaista tragedija.

VL
Avatar Foton
Foton
16:22 26.03.2020.

Trump kaze svi na posao do Uskrsa. Pale mu dionice pa treba podici burzu. Zgodan je komentar Billa Gatesa, ba 50 puta bogatijeg od Trumpa: mos si misliti, narod ce navaliti u restorane i kina i ignorirati one hrpe leseva po ulicama

VL
NE
Neutralac
17:35 26.03.2020.

Kakve dezinformacije... i netocan naslov... kad je Trump prvi donio mjere zastite za USA onda su se ti isti rugali.... a sad izmisljaju gluposti.... A i Branka Slavica je ocito Trump-hater ... ne znam zapravo zasto...nam zapravo zasto...

VL
OT
otrovnijezik
08:50 26.03.2020.

Konačno prava i ozbiljna epidemija bolesti na njihovom teritoriju pa je mogu istraživati kako treba, iz prve ruke a uskoro kreću ispitivanja lijekova na ljudima. Ima beskućnika i sirotinje a novci se kapitalistima moraju namiriti.

VL
SI
sisavac
09:44 26.03.2020.

pliva nije sumamed vidjela kao nešto velikog sve dok ameri nisu pronašli među patentima taj lijek, i dobili pravo na prodaju na zapadu. plivi je ostao istok. i na tome se uzdigla. toliko o bivšim jugo znanstvenicima. pronašli nešto, i onda čuvali u ladici. ko da je linićeva optužnica koju je dočekala zastara! to je jedino vrijedno iz plive, ni prije ni poslije ništa nije napravila. sva sreća da smo je nekome uvalili. i zaradili na ruševini. što danas ta naša pamet iz plive ne pronađe nešto epohalno..?

VL
Avatar Joja
Joja
09:08 26.03.2020.

Jedno je sigurno, za dva dana USA ce stic Italiju a Hrvatska Sloveniju. Psi laju a brojke zarazenih rastu

VL
DU
Deleted user
09:05 26.03.2020.

Kad je bio 15 zarazenih rekao je da ce ti ljudi ozdravit i da ce bolest "nestati". Njega u biti najvise brine burza i DOW a ni njegovi hoteli vjerovatno ne posluju bas najbolje

VL
Avatar Joja
Joja
08:55 26.03.2020.

Nacisti njemci krivi sto Trumpu nisu prodali CureVac

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.