Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Space Force
Povratak na članak

Trump predstavio svoj plan svemirskih snaga

Zadatak svemirskih snaga je zaštititi američke satelite u svemiru od svakog fizičkog napada, sudara s drugim predmetom ili projektilom ili od bilo kakvog pokušaja piratiranja ili smetnji, kao i razvoj ofenzivnih kapaciteta

Komentari 6

MI
midea
12:12 20.02.2019.

hahahahahahah , svemirske snage , pojasnite predsjedniju da nikakvi sateliti ne lebde u "svemiru " , ako netko misli drugacije neka pokuša snimiti barem jednoga a da nije zakacen na balonu !

VL
Avatar Zagor 74
Zagor 74
05:57 20.02.2019.

Još jedan briljantan potez koji podiže američki BDP i utječe na život svakog građanina ove ponosne zemlje! Gdje bi mi bilo da imamo Trumpa, a ne predsjednicu koja nije sigurna u povijest.

VL
RI
river
03:37 20.02.2019.

Bravo Trump to je trebalo biti napravljeno jos odavno

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:32 20.02.2019.

kinez je pred par godina demonstrirao kako se bilo koji satelit uništi bez ikakvih problema, jer obrane od napada nema... svi, ama baš svi jedva čekaju da netko prekrši dogovor oko militarizacije svemira, jer svi koji nešto znače na ovom svijetu imaju tamo što dopremiti. u nekom potencijalnom budućem sukobu bilo koja strana će moći kirurški i brzo drugoj strani odrezati sve komunikacije i navigaciju. radi se o minutama koje znače razliku između poraza i pobjede. opasna igra je započela puno prije trumpa, ovo je samo nastavak totalnog ludila iz pentagona, koje će samo jedna žestoka ekonomska kriza zaustaviti. i kina, naravno. amerikanac se zadnjih 10 godina uvukao u bezbroj kriza i malih ratova, gdje troši enormni novac, bez nekih značajnijih rezultata. kineska filozofija uvijek pobjeđuje, to zapad nije u stanju shvatiti ni nakon opijumskih ratova..

VL
DU
Deleted user
03:59 20.02.2019.

samo ko ce im sve to poslati u svemir pa oni kupuju ruske motore za svoje rakete a kad idu na svemirsku stanicu presjedaju u moskvi

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.