25 13°C
 • midea:

  hahahahahahah , svemirske snage , pojasnite predsjedniju da nikakvi sateliti ne lebde u "svemiru " , ako netko misli drugacije neka pokuša snimiti barem jednoga a da nije zakacen na balonu !

 • Avatar zagor74
  zagor74:

  Još jedan briljantan potez koji podiže američki BDP i utječe na život svakog građanina ove ponosne zemlje! Gdje bi mi bilo da imamo Trumpa, a ne predsjednicu koja nije sigurna u povijest.

 • Avatar nekakav
  nekakav:

  kinez je pred par godina demonstrirao kako se bilo koji satelit uništi bez ikakvih problema, jer obrane od napada nema... svi, ama baš svi jedva čekaju da netko prekrši dogovor oko militarizacije svemira, jer svi koji nešto znače na ovom ... prikaži još! svijetu imaju tamo što dopremiti. u nekom potencijalnom budućem sukobu bilo koja strana će moći kirurški i brzo drugoj strani odrezati sve komunikacije i navigaciju. radi se o minutama koje znače razliku između poraza i pobjede. opasna igra je započela puno prije trumpa, ovo je samo nastavak totalnog ludila iz pentagona, koje će samo jedna žestoka ekonomska kriza zaustaviti. i kina, naravno. amerikanac se zadnjih 10 godina uvukao u bezbroj kriza i malih ratova, gdje troši enormni novac, bez nekih značajnijih rezultata. kineska filozofija uvijek pobjeđuje, to zapad nije u stanju shvatiti ni nakon opijumskih ratova..

Još iz rubrike Vijesti

nesreća
Sletjeli i udarili u ogradu

Strašna nesreća na A3: Poginulo četvero srpskih državljana, među njima i dijete

Kim Jong Un i Vladimir Putin
Susreli se Kim Jong Un i Vladimir Putin:

'Nadam se da mogu pomoći u rješavanju spora sa SAD-om'

Ilok
Ilok

40 nekretnina vrijednih 15,5 milijuna kuna prodaje se na dražbi za početnu 1 kunu

2