Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'zajedno jači'

Trump ponovno krade slogane

Foto: Reuters/Pixsell
12.02.2019.
u 15:00

Čini se da je američki predsjednik ukrao slogan iz kampanje svoje protukandidatkinje Hillary Clinton

Govor Donalda Trumpa o sigurnosti granica koji je održao u El Pasu zasjenila je jedna rečenica, 'We’re only getting stronger together', prenosi Huffington Post. Ova motivacijska izjava modificirani je slogan njegove protukandidatkinje Hillary Clinton na izborima za predsjednika 2016. godine, kao i naslov njene knjige 'Snažniji zajedno', koju je napisala s kolegom Timom Kainom.

Iako su negativne reakcije na Twitteru mnogobrojne, glasnogovornik Republikanskog nacionalnog odbora Steve Guest poručio je da 'kada izgubite kampanju, izgubit ćete monopol nad bilo kojim sloganima'. Međutim, ovo nije prva Trumpova 'krađa slogana'. Slogan 'Make America Great Again' izravna je kopija slogana predsjednika Ronalda Reagana iz 1980. godine koji je glasio 'Let's make America great again'.

>> Pogledajte video: Trump častio burgerima i pizzom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije