Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTUŽUJE IH ZA NEZAKONITOSTI
Povratak na članak

Trump otvoreno rekao da želi da Ukrajina, ali i Kina istraže Bidene

"Usput, i Kina bi trebala započeti istragu o Bidenima. Jer ono što se dogodilo ondje je jednako loše kao u Ukrajini", kazao je američki predsjednik prije puta na Floridu

Komentari 12

MA
Marsijanac
20:04 03.10.2019.

I sto ti sad ima spornog??? Bidenov sin je drogas, placen je ukrajinskih Z tajkuna $ 50,000 mjesecno za "konsultacije." $ 3 milijuna ispranog novca mu je prebaceno iz Ukrajine ,preko Litve i Cipra do USA. Ne govori ukrajinski a a placen je za konsultacije o plinu ,o cemu on pojma nema. Sad kad je ta kompanija pred istragom to se lopovu Bidaanu starijem nije svidjelo....Potom je dobio$ 1.5 milijardu od Kine. Banda ljevicarska lopovska ,bas kao ovi nasi.

VL
Avatar mofo
mofo
19:24 03.10.2019.

A da nam date citat gdje on to trazi u telefonskom razgovoru? Nema, jelda? Jer je izmedju rijeci tražim i spominajnja bidena jedno 500 rijeci pa vam nebi stalo, ha? Ili je mozda cijela ova farsa samo to, potpuno sramocenje demokrata, a onda i ostalih priključaka, vas "novinara"... Kad ste uostalom ista nepristrano i potpuno istinito izvjestavali, necemo zato sada traziti takve kriterije.. a o novim vijestima tko je "zviždač", kome se prvo obratio, o adamu schiffu, na kraju krajeva o samim tim poslovima bidena i njegova sina...? ma koga to briga, ne ide u agendu pa cemo se pravit gluhi i slijepi...

VL
DU
Deleted user
10:52 04.10.2019.

Samo naprijed Trumpi. Gazi bandu/elitu. Dosta su zla nanijeli svijetu. Namještaljka za Trumpa je već otkrivena. Nadamo se da ćeš izdržati.

VL
DU
Deleted user
21:17 03.10.2019.

U čemu je problem ako Trump sukladno međudržavnom sporazumu između SAD-a i Ukrajine zatraži istragu kriminalca Bidena i njegovog sinčeka?

VL
BA
barbaizamerike
19:02 03.10.2019.

U HR bi pod Hitno trebalo istraziti ko je provuziju za Zracnu luku u Zagrebu to je danas lako preko kompjutera u SAD ako na bankovni racun legne malo vece lova ispita se a u HR je nekome legla

VL
TO
Toni66
20:57 03.10.2019.

Trump otvoreno rekao da želi da Ukrajina, ali i Kina istraže Bidene Jer je moguće da je jednostavno doz voljeno i legalno istraživati Američkog predsjednika godinama ; Dok nije dozvoljeno na nekoga koji je po rangu ispod predsjenika daleko iko i to u njegovu korist da se dokaže nejgova nevinost !! Tko su ti i zašto iznad zakona da znaju da je tipna kojega se sumnja ujedno i apsolutno nevin . A Predsjednik i nakon okončane istrage nije apsolutno oprano od sumnje da je Putinov agent...

VL
DU
Deleted user
11:04 04.10.2019.

neidemdalje@ Gospodine da bi shvatili i razumjeli treba se vratiti u 1871, ako ne čak i u 1861. Od tada se američki narod (ne samo indijanci), iskorištavaju. Njihov novac - porez je odllazio u privatne ruke (Fed/IRS glavni ured u Puerto Rico)u ), proslijeđivao dalje englesku kraljevsku banku i dalje onda u sve centralne banke i vatikansku banka. Priko svjetske banke im se sve to vraćalo kao kredit. Proučite što je City of London, Washington D.C., Vatikan). Nije sve tako kako izgleda. Elita nije tako pravedna , liberalna, demokratska i solidarna kako se u glavnim medijima predstavlja. I sigurno nije nikakva teorija zavjere. Trump je trenutno na putu da to sve ispravi. Svjetski proces. Nadam se da će uspjeti, barem tako izgleda.

VL
Avatar nekakav
nekakav
09:06 04.10.2019.

ovo je sumnjivo samo za one neuke. mi neki znamo tko i što je biden, a tko i što je njegov sin, što je radio po ukrajini. ako postoji sumnja da je neki američki političar iskorištavao svoj položaj i moć, i trenutne odnose amera i rusa, da za svoj osobni probitak nešto iskamči, imamo problem, to treba istražiti i kazniti.

VL
HO
homophob
19:40 03.10.2019.

Interesira me sta je protuzakonita u trazenju Americkog Predsjednika da ga se informira o mogucim kriminalnim radnjama americkog drzavljana i svjetu? Nije se interesirao o maznutoj lovi Ace Vucica niti tamo nekog anemicna tipa na Balkanu nego o americkim drzavljanima u poziciji teske korupcije i zadrzavanju pomoci stranoj drzavi od strane americkog Senatora.

VL
DU
Deleted user
21:05 04.10.2019.

ukraina pocela istrage u 5 najvecih korupcijskih scanala u zadnje vrijeme a jedan od tih 5 je i burisma tako da cemo uskoro znati vise

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.