Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vojni problem SAD-a

Trump otkrio: Obama mi je tijekom inauguracije rekao tko je najveća prijetnja Americi

Donald Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
07.02.2017.
u 13:31

Trump kaže kako Obama sigurno ne bi imao ništa protiv toga da kaže o kojoj je zemlji riječ, ali on to nije htio reći kako ta država ne bi saznala da je američka prva briga

Američki predsjednik Donald Trump kazao je u intervjuu za Fox News kako mu je bivši predsjednik Barack Obama na inauguraciji tijekom vožnje od Bijele kuće prema Capitol Hillu odao veliku tajnu

– Pitao sam ga koji je naš najveći problem i on mi je rekao – kazao je u intervjuu Trump da bi na kraju ipak otkrio kako se radi o vojnom problemu. 

– Vojni je problem na određenom mjestu. No, nije Kina. Pitao sam ga da mi kaže koja su po njemu naša tri najveća problema i on mi je rekao. Bio sam malo iznenađen, ali sam shvatio – kazao je Trump. 

Dodao je kako Obama sigurno ne bi imao ništa protiv toga da kaže o kojoj je zemlji riječ, ali on to nije htio reći kako ta država ne bi saznala da je američka prva briga. 

– Slažemo se Obama i ja. ne znam hoće li to priznati, ali sviđam mu se. I on se sviđa meni – dodao je. 

Trump je to izjavio u intervjuu voditelju Billu O'Reillyju koji je ruskog predsjednika Vladimira Putina nazvao ubojicom

– Postoji puno ubojica. Imamo puno ubojica. Mislite li da je naša zemlja tako nevina? - odgovorio mu je na to Trump. 

>> Voditelj Putina nazvao ubojicom, Trump uzvratio: 'Mislite li da je naša zemlja tako nevina?' 

Komentara 7

Avatar nekakav
nekakav
14:17 07.02.2017.

najveća vojna prijetnja americi mogu biti svega nekoliko država. ali obama je, kakav god lopov bio, ipak svjestan da im je sigurnosni najveći problem doma, njihovi naoružani državljani. nema veće opasnosti od njih, međusobno se ubijaju svakodnevno. i chicagu tijekomkom 2016. godine je ubijeno 746 ljudi. ne postoji neka strana država u kojoj je stradalo više amerikanaca, nego u velikim američkim gradovima. trump je biznismen. to uvijek trebate naglasiti. porastom militarizacije raste samo jedna industrija, dok sve druge počnu gubiti. manite se indexa sa wall streeta, njihov rast nema uporište u poslovnim rezultatima usa kompanija, već je to igra prodavanja očekivanja, futuresa. nema tu robe koji se može vidjeti, opipati, za razliku od kineske. i zato vam more hvala, rekli bi neki, koje niste vi poznavali. jadna je zemlja koja tolko traži prijetnje kao amerika.

Avatar mason
mason
18:57 07.02.2017.

Zna se to .To je ona drzava cije je diplomate Obama protjerao pred odlazak, ona drzava u kojoj je zapaljeno vise americkih zastava nego u cijelim svijetu,samo sto Trump tada nije znao drzavne tajne a sad zna i zato se sad slaze sa Obamom .

Avatar dobry
dobry
20:52 07.02.2017.

To i nije neka tajna-Srbija i Mile Dodik! :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije