Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
15. rujna
Povratak na članak

Trump organizira potpisivanje sporazuma Izraela i Emirata, cilj mu je obuzdati Iran

U zamjenu za uspostavu diplomatskih odnosa s UAE-om, izraelski premijer Benjamin Netanyahu pristao je obustaviti kontroverzne planove za aneksiju dijelova okupirane Zapadne obale

Komentari 1

SI
sisavac
11:50 09.09.2020.

beny nije odustao od aneksije okupiranih dijelova palestine, to je izjavio nakon sporazuma... emirati izjavili da im je odustajanje bilo dovoljno za sporazum. ne postoji u sporazumu riječ palestina ni aneksija. obuzdavanje irana je zbog zadržavanja svojih pozicija moći, vlasti, kraljevina, a ne zbog palestinaca. šijiti i suniti, dva velika neprijatelja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.