Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NATO SUMMIT
Povratak na članak

Trump opleo po Macronu, Kim Jong Una prozvao 'Rocket Manom', a Johnsona 'veoma sposobnim'

Turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan je odgovarajući na Macronove izjave o NATO-u rekao: "Prvo preispitaj vlastitu moždanu smrt!"

Komentari 3

JD
john.drum.501
11:46 04.12.2019.

Koji nepismeni "pekar" ovo piše? Sjeverna Koreja koju spominje dva puta, povčeat če proračun za obranu u NATO-u??? Hej! Znate li gdje je Sjeverna Koreja? Znatee li tko je predsjednik? Ovo su za vas vijesti i novine???

VL
AN
anteupravda
16:02 03.12.2019.

Trump je zakon i dobro zna da je rusija agresivna i da želi osvajati tuđe teritorije kao u Ukraini i Gruziji.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
15:29 03.12.2019.

Neznam u cemu zavist pa Macron hoce samo dobre odnose sa Rusijom.jer gubi milijarde uvodeci sankcije Rusiji. Takode hoce Njemac Ital Spanija Slovenija skoro svi dobre odnose sa Rus . Jer strasno puno gube . Gledam tu na Tv u Moskvi Rus premijer kaze mi nismo uveli sankcije pa nek ih skida koje ih uveo. Kaze vidit cemo koce vise izdrzat. Zapadne zemlje nisu ocekivale sok terapiju od Rusa uvodec reciprocne mjere. Pa otuda izgubljenih desetine i desetine milijardi. A Rusija okrenula se vlastitom gospodarstvu i farmerstvu. Polja se zelene. Vise nista nece ni uvozit kazu od njih vec malo Svicar sira. Na Baltiku tisuce kamiona ceka da nesto prodaju. a jadnici cekaju da uspu deset litara benzina u karnister.Rikavela kmece a Rusi otvorise.sinoc plinovod SILA SIBIRA za kinu tri tisuce km dugacak. A uskoro sjev tok za Njemac .Pa Turski tok za europu sve u cjevima. Zatim Hoce Indija .Japan Koreje itd. Lova do krova Rusi pune vrece. Nasi nista ne pisu o tome haha pa ja moram.Zatim i Nato saveznici oce Rus bolje oruzje Saud Arabija Katar Egipat .Turska poludili . Kako i ne kad je najbolje. A Rusi kazu ako hoce Ameri pomocemo im u savrsavanju novih tehnologija. Dase ne kmeci puno. Jebiga nisu trebali cackat mecku.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.