Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAVOS OKUPIO ELITU
Povratak na članak

Trump: Odbacite vječite proroke katastrofe i rast ćete rekordno, kao SAD

Greta Thunberg kazala je da je aktualni predsjednik Sjedinjenih Država globalni neprijatelj klime broj 1, a u tome su je podržali američki nobelovac Joseph Stiglitz i čelnik njemačkih Zelenih Robert Habeck

Komentari 13

ST
Stipan
07:12 22.01.2020.

Sa ovim djetetom Greta netko manipulira.

VL
AL
AlienattacK
07:16 22.01.2020.

Donnie se istovario po zeleno-žutim fašistima

VL
KU
Kultura
07:49 22.01.2020.

Trump je zakon. Kad je kakav ljevicar imao uspjeha poput Trumpa? Zato ga i mrzi svjetska ljevica, a hrvatski ljevicari da ne govorimo.

VL
ST
stefj
09:40 22.01.2020.

Zelena religija je jedna od najagresivnijih religija koje su se razmahale u zadnje vrijeme. Politika je to prihvatila jer u tome vidi veliki izvor zarade. "Osviješteni" ljudi neće se nimalo buniti kod uvođenja zelenih poreza i neke države (npr. EU) to vide kao budući najveći izvor poreznih prihoda... Puno lakše se uvode razni zeleni porezi i naknade od npr. poreza na digitalne tehnologije i robote, mada vidimo da je i u tom segmentu eurokracija vrlo uspješna... Mada, EU je već sada preskupa za bilo kakvu proizvodnju, zamislite kako će to tek biti kada se dodatno uvedu porezi na robote i dodatne kazne za ekologiju. Danas već nitko izvan EU ne može ili ne želi kupiti auto proizveden u EU, kako će tek biti za godinu-dvije... Najgore je i to da više nema istraživanja i razvoja, nema novih tehnologija, nema svjetski vodećih kompanija u novim tehnologijama. Sve je to zatomljeno, sve je preopterećeno porezima, birokracijom, normama... Takva EU nema šanse u globalnom svijetu, bez obzira na 0.5 milijarde dobrostojećih stanovnika.

VL
Avatar Observer
Observer
09:42 22.01.2020.

Ako ljevicari nemaju boljeg predstavnika od ove djevojcice sa sindromom ,kojoj su totalno oprali mozak , onda su stvarno neuvjerljivi , ustvari sto bi Trump rekao "fake" .

VL
AA
aabbcc
11:01 22.01.2020.

Bravo Trump!, nikada manje u svijetu se nisu koristila fosilna goriva kao danas i sada malo ohladite do proljeca i novog zatopljenja. Prestanite zloupotrebljavati ovo naivno dijete od Greta.

VL
Avatar Observer
Observer
09:42 22.01.2020.

Ako ljevicari nemaju boljeg predstavnika od ove djevojcice sa sindromom ,kojoj su totalno oprali mozak , onda su stvarno neuvjerljivi , ustvari sto bi Trump rekao "fake" .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.