Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAD

Trump: 'Nema razloga za preslušavanje snimke ubojstva'

Donald Trump
Foto: Yuri Gripas/REUTERS/PIXSELL
18.11.2018.
u 21:17

Predsjednik prokomentirao slučaj saudijskog novinara

Američki predsjednik Donald Trump rekao je da nema razloga da preslušava snimku ubojstva saudijskog novinara Jamala Khashoggija, u intervjuu emitiranom u nedjelju. 

Trump je u intervju objavljenom na kanalu Fox News rekao da je imao pristup i bio je obaviješten o snimci Khashoggijeva ubojstva u saudijskom konzulatu u Istanbulu, a koju je priskrbila turska vlada.

Ubojstvo je "bilo vrlo silovito, okrutno i užasno", rekao je Trump i potvrdio da je primio dovoljno informacija i ne treba osobno preslušavati snimku "patnje, to je užasna snimka".

U subotu je američki predsjednik rekao da se priprema "cjelovito izvješće" o ubojstvu novinara Khashoggija i bit će objavljeno u ponedjeljak ili utorak ili idući tjedan. 

Prema pisanju Washington Posta i New York Timesa koji se pozivaju na anonimne izvore, CIA je zaključila da je saudijski princ nasljednik Mohamed bin Salman naručio ubojstvo novinara.

Američki State Department je u subotu objavio da Washington nije donio "konačan zaključak" o tome, a Trump je rekao da je zaključak CIA-e "vrlo preuranjen".

Ključne riječi

Komentara 7

MA
Majur
21:58 18.11.2018.

Da je netko drugi uradio...već bi mu rakete poslao,gnjaviš tu kao kilavi tošo sa “cjelovitim izvještajem”.

Avatar Ibrahim-Vitez-Pjanic
Ibrahim-Vitez-Pjanic
03:31 19.11.2018.

Nasto spade nekadasnja imperija ,da joj vehabija odlucuje sto taj tupavi narod koji radi po 16 sati na dan moze cuti i vidjeti.Jadno i tuzno .

DU
Deleted user
18:17 19.11.2018.

"kozmeticki salon"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije