Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKAZAO POSJET
Povratak na članak

Trump nazvao stav danske premijerke o prodaji Grenlanda "gadnim"

Bila je to neprimjerena izjava, dodao je američki predsjednik.

Komentari 5

DJ
DjD
23:10 21.08.2019.

Gadno bi bilo da te sterala na mjesto i da ti je rekla da si moron. Ovo je bilo čist pristojno

VL
PR
PrimoracRi
23:10 21.08.2019.

Bacili Ameri oko na Grenland . Eto krize opet. Danci na piku Amera.

VL
TO
Toni66
00:54 22.08.2019.

Ludo je to biti mali i misliti da kad ti netko nudi veliki novac da može drsko - gadno reči samo ne . A normalni znaju da ti veliki prejaki snažni svjetski policajac ti to može uzeti na drugi načinnačin i da ne pita,,, nego samo da "anektira" na neodređeno vrijeme ( za uvijek!) za potrebe ; recimo svjetskog mira, za potrebe obrane Europe od atomskog razaranja i sl. ili za spasavanje zemlje od klimatske katastrofe . A da se i još koješta sjetiti i možeš ga samo gledati - a imati će garantiranu podporu svih drugih država a pogotovo NATO saveza ..........

VL
Avatar nekakav
nekakav
13:52 22.08.2019.

ženska uopće nije diplomatski nastupila... čisto ženski je rekla 'ne dam'! sram ju bilo. kao da je grenland njen! ima trump pravo, kupiti i sagraditi neboder.

VL
ZI
zip123
16:08 22.08.2019.

Sta si mislio da ce te jos pomaziti?Jos je bila i pristojna.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.