Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOJNICI KUĆI DO BOŽIĆA
Povratak na članak

Trump najavljuje zaustavljanje 'besmisleno beskrajnih ratova'

Sve američke vojne jedinice u Afganistanu trebale bi se "vratiti kući do Božića", rekao je američki predsjednik Donald Trump u srijedu, nekoliko sati nakon što je njegov savjetnik za nacionalnu sigurnost rekao da će Washington smanjiti broj svojih vojnika u Afganistanu na 2500.

Komentari 4

MP
miroslav.petkovic.7564
10:04 08.10.2020.

Bravo Trump sve to treba rasformirati ici svojoj kuci.Ne dolazit sa deset tisuca km pravit ratove. Od Vjetnama do Avganistana itd.Sta kazu moji domaci Amerikanci mislim dase oni neslazu sa ovim.

VL
Avatar manjejeviše
manjejeviše
11:02 08.10.2020.

Zato ga toliko i napadaju što ne želi ratovati i time industrijalcima oružja zrađivati ogromnu lovu.

VL
SI
sisavac
10:49 08.10.2020.

i tako se sve vraća opet talibanima, koji ionak svo ovo vrijeme kontroliraju gotovo čitav afganistan. 'vlada' uz potporu zapadnih 'saveznika', u biti okupatora, kontrolira dijelove središta nekoliko gradova, i to je to. sve ostalo je talibansko. na google earthu možete vidjeti kako se šire polja maka u zadnjih 15 godina. dalje sami stvarajte zaključke i dojmove.

VL
JW
Jim West
11:44 21.10.2020.

Lako za Afganistan, povuci se ti iz Iraka, vojnike i tvrtke. Sve.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.