Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Trump maše učinkovitim mamcima za prosječne Amerikance

Demokrati su se usredotočili na svoju bazu manjinskih glasača i glasača iz predgrađa i odbijanjem da se bave sve većim bezakonjem u mnogim američkim gradovima republikancima dali potencijalno "oružje" za strašenje anarhijom

Komentari 9

Avatar Uskok
Uskok
15:27 04.09.2020.

Bezočno lažu već pet godina o tom čovjeku. Ništa nije istina. Trump je jako dobar predsjednik. Da nije suočen s praktički pokušajem državnog udara od prvog dana napravio bi i puno više.

VL
Avatar Hrvatski domobran
Hrvatski domobran
15:10 04.09.2020.

Trump 2020.

VL
Avatar Reconquista
Reconquista
15:25 04.09.2020.

Podrška predsjedniku Trumpu. Demokratski neredi, pobune, pljačke, palež i ubojstva u Americi se moraju zaustaviti. Ekstremna ljevica je opasnost po opstanak Amerike.

VL
Avatar dzambo
dzambo
15:11 04.09.2020.

Pa sta ce Demokrati drugo nego pricati o Trumpu a njihov plan se fino vidi sta su sve napravili svojim glasacima i kad se govori o crnackim glasovima fino i jasno se vidi da vec 50 god. u svim mjestima gdje su na vlasti Demokrati crni glasaci jednostavno od onih za koje glasaju nemaju puno toga....jedne te iste drzavne skole gdje ogromna vecina ucenika nije naucila neke osnovne stvari a nedaju im da biraju gdje bi roditelji da salju svoju djecu u koje skole, i ulice gdje oni zive stoje na najmanjoj cijeni prodajnoj kuce, treba samo pogledat Baltimor i sve ti je jasno, a Biden je ionak vec skoro 50 god. SAMO u politici i sad ce on ''nesto'' da napravi bas onima sa kojima isto radi vec skoro 50 god. i sad ti mozes zamisliti Trumpa da je jos '70-tih nesto obecavao i da je jos u politici ma nema sanse..D.C. je uhodana masina koja vec godinama nezivi zajedno sa onima kojima obecava,gradi zidove oko svojih kuca,ima policijsku zastitu 24 sata na dan, i sve radi ''kontra'' onoga sto obecava svojim glasacima da ce uraditi za njih, i oni jednostavno stagniraju, i one state gdje je bila prava industrija otisla je vanka a zna se koje pomoga u tome i danas oni vicu kak ce Ekonomiju pokrenuti sa servisnim poslovima i sa kokurencijom ilegalnih imigranata, malo morgen. 8 god. je Biden pricao..pricao..pricao..a kontra radio i sad za ove zadnje nemire nista nije govorio sve dok izborna istrazivanja jasnu sliku su dali da brojevi nestoje dobro i da grijese kao 2016. Biden je cisti establishment

VL
P3
penellopea.34
21:03 04.09.2020.

Ne znam kome se obraca ovaj bivsi americki veleposlanik na Vecernjaku? Pa ne glasamo mi u Americi, i ne zive Amerikanci u Hrvatskoj da ih treba vrbovati za koga da glasaju. Glasati ce Americki narod u Americi, a oni najbolje znaju tko im je ucinio zemlju Trecega svijeta od drzave sa Clintonovim i Baracetinom Husseinom Obamom na Vlasti, a tko se bori za Americkoga covjeka i suverenu i urednu pravnu drzavu Ameriku. Ja da zivim u Americi, sigurno ne bi glasala za lazne ''demokrate'', tu vostanu figuru od Bidena, i njiegove simpatizere sto zare i pale po Americi i sire mrznju prema Americkome narodu. Glasala bi za aktualnog Americkog Predsjednika, uspjesnoga i radisnoga covjeka, ljubitelja svoje zemlje i naraoda, a ne neradnika Bidena, ljubitelja tucarosa i huligana sto pljackaju, zare i pale po Americi mjesecima. Slican se slicnom raduje, uvijek bilo.

VL
AS
asper
10:53 05.09.2020.

E jadan i "onaj čije se ime ne smije ovdje napisati" koga sve plaća za propagandu! Ništa ni od Styrie! Na kraju se i sam morao javiti i požaliti kako nitko više ne "puši" njegov "politički altruizam".

VL
JO
jorgen
16:15 04.09.2020.

"plašeći ih perspektivom širenja nasilja" - ovo uopće nije plašenje, nego okrutna realnost. Pogledajte statistike povećanja kriminala u Chicagu i New Yorku, brojke ne lažu (za razliku od medija koji i dalje pokušavaju prikriti razmjere katastrofe). Trump će dobiti izbore zbog već pomalo tradicionalnog fokusiranja Demokrata na pogrešne teme, a u zadnjih godinu dana i zbog svjesnog stvaranja kaosa u gradovima poticanjem ekstremističkih skupina. Žalosno je da SAD ne može osigurati boljeg predsjednika, ali ni Republikanci a još manje Demokrati nisu ponudili nikakve alternative.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.