Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bliže se izbori
Povratak na članak

Trump ljutit uoči izbora: 'Središnja je banka luda'

Veliko potonuće američkih burza u srijedu potaknulo je pitanje tko je za to kriv

Komentari 2

IB
istina_boli
12:37 12.10.2018.

FED nema nikakve veze sa americkom drzavom. To je copor privatnih bankara koji nekontrolirano stampaju americke dolare i pri tom zaduzuju i ameriku i ostatak svjeta. Dakle , hrpenda najvecih belosvjetskih kriminalaca.

VL
MA
Marsijanac
21:28 14.10.2018.

"FED su Federalne rezerve, odnosno američka središnja banka".....To nije istina. FED je konglomerat od 8 privatnih conistickih banaka. Drzava od njih posudjuje novac na koji mora placati eksponencijalne kamate. Kennedy je zivotom platio pokusaj uvodjenja drzavnog novca.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.