Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Summit o klimi

Trump ignorirao mladu aktivisticu, njezina reakcija govori sve

Donald Trump
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
24.09.2019.
u 00:20

Kratka snimka, postavljena na internet, pokazuje Trumpa kako ignorira 16-godišnju Šveđanku koja je ostala iza njega dok je dolazio na UN-ov summit o klimatskim promjenama, na kojemu nije bio najavljen

Kratka snimka na kojoj američki predsjednik Donald Trump prolazi pokraj tinejdžerske aktivistice za klimu Grete Thunberg u hodnicima Ujedinjenih naroda u New Yorku postala je viralna.

Kratka snimka, postavljena na internet, pokazuje Trumpa kako ignorira 16-godišnju Šveđanku koja je ostala iza njega, dok je dolazio na UN-ov summit o klimatskim promjenama, na kojemu nije bio najavljen.

Snimku su ubrzo preuzeli Sky News, Euro News i Now This, a podijeljena je i na Twitteru.

Radi se o snimci novinske agencije Reuters, koja prati predsjednika tijekom trodnevnog posjeta New Yorku u prigodi Opće skupštine UN-a.

Komentara 132

Avatar intimus500
intimus500
06:55 24.09.2019.

Meme vise zanima tko zapravo stoji iz nje ...

Avatar vitez
vitez
07:03 24.09.2019.

Soroš mediji zabranjuju komentare na godinu dana onima koji prohrvatski komentiraju na ovom prosrpskom mediju

CE
cenzura
07:14 24.09.2019.

Ima li šta jadnije od korištenja bolesnog histeričnog djeteta za svoje političke ciljeve?????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije