Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
američki predsjednik

Trump i u Novoj sve po starome. Ovom porukom ostao vjeran sebi

Donald Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
01.01.2019.
u 21:17

Čestitajući u drugom tvitu Novu godinu, Trump je, vjeran sebi, optužio svoje kritičare da pate od "poremećaja Trump".

Američki predsjednik Donald Trump čestitao je u utorak svom brazilskom kolegi Jairu Bolsonaru na njegovom sjajnom inauguracijskom govoru, dok je u drugom tvitu zaželio sretnu Novu godinu ali i optužio svoje kritičare da pate od "poremećaja Trump".

"Čestitke predsjedniku Jairu Bolsonaru koji je upravo izgovorio sjajan inauguracijski govor - SAD su s vama", napisao je Trump na Twitteru, zajamčivši Bolsonaru potporu Washingtona.

Krajnje desni nacionalist Bolsonaro, koji je obećao obračunati se s korupcijom u politici, nasilnim kriminalom i oživjeti posrnulo gospodarstvo deregulacijom i fiskalnom disciplinom, prisegnuo je u utorak za novog brazilskog predsjednika.

Njegov dolazak na vlast označava snažno skretanje udesno prve sile Latinske Amerike i otvara razdoblje puno neizvjesnosti.

Čestitajući u drugom tvitu Novu godinu, Trump je, vjeran sebi, optužio svoje kritičare da pate od "poremećaja Trump".

"Sretna Nova godina svima, uključujući i mrzitelje i medije lažnih vijesti", napisao je u poruci u cijelosti napisanoj velikim slovima.

"Godina 2019. bit će fantastična za sve one koji ne boluju od sindroma poremećaja Trump", napisao je, te poručio: "Smirite se, uživajte, puno divnih stvari se događa u našoj zemlji".

GALERIJA Pogledajte kako su razuzdani Britanci proslavili Novu godinu

Donald Trump
1/23

 

Komentara 11

HH
Hrvoje Hrk !!
21:36 01.01.2019.

Taj lik mi se sve vise sviđa ! A pogotovo ona izjava od neli dan da je proslo vrijeme da amerika bude svjetski policajac i da se u sve mješa ili da je bilo dosta uvoza i da se tvornice u americi moraju ponovno otvarat a ne sva proizvodnja u kini

DU
Deleted user
22:04 01.01.2019.

Ovo znači po novinaru krajnje desna orjentacija: ...koji je obećao obračunati se s korupcijom u politici, nasilnim kriminalom i oživjeti posrnulo gospodarstvo deregulacijom i fiskalnom disciplinom... Nevjerojatno kako lako tituliraju 'krajnju desnicu', a ektremiste na ljevici u Hrvatskoj i drugdje ne da nitko ne dira, već ih se još i glorificira.

Avatar mofo
mofo
01:30 02.01.2019.

..a valjda ste se prepoznali...?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije