Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UKRALA PAŽNJU

Trump držao govor na Floridi, no svi su gledali što radi plavuša iza njega

Screenshot
31.10.2020.
u 19:53

Žena je, naime, oponašala Nancy Pelosi, predsjednicu Zastupničkog doma Sjedinjenih Država koja je prije nekoliko mjeseci iza Trumpovih leđa ljutito trgala njegov govor.

Tijekom predizbornog govora Donalda Trumpa u Tampi na Floridi, svu pažnju ukrala je jedna plavuša koja se nalazila u publici iza američkog predsjednika.

Žena je, naime, oponašala Nancy Pelosi, predsjednicu Zastupničkog doma Sjedinjenih Država koja je prije nekoliko mjeseci iza Trumpovih leđa ljutito trgala njegov govor.

No, Trumpova obožavateljica u ovom je slučaju kidala papir sa fotografijom Nancy Pelosi.

Uzela je potom fotografiju političara Chuck Schumera i nju je potrgala, a zatim i zastupnika Adama Schiffa. Nakon što je potrgala fotografije triju demokratskih zastupnika, podigla je natpis 'Tampa voli Melaniju'.

Ključne riječi

Komentara 3

LE
lebar
22:29 31.10.2020.

a svi su gledali!! autoru ovog teksta dali su svi gledali kako si ti nastao..,slikom,rijecima ili cinom oprasivanja

JA
jadranko111
21:24 31.10.2020.

Ako ovih dana pratite po društvenim mrežama američku predsjedničku kampanju,a one se još uvijek ne mogu totalno cenzurirati niti kontrolirati za razliku od glavnostrujaških medija,vidjet ćete da su skupovi predsjednika Trumpa gdje god da ide krcati,iz aviona se vide gomile ljudi koje ga dočekuju(provjerite Prescot-Arizona),bez pretjerivanja svugdje se radi o tisućama ljudi,ponegdje i desetine tisuća(North Carolina,Ohio,Wisconsin..),a kad pogledate skupove g.Bidena vide se eventualno stotine ljudi,kamere ne lažu,i toliko o tome koliko i koga podržava američki narod.A naše medijsko izvještavanje i pritom ideološku ostrašćenost istih glede američkih izbora uopće nema potrebe komentirati,jasno je čiju stranu moraju svi držati.Toliko o uvijek naglašavanoj dogmi tzv.'medijskoj neutralnosti.'

MA
Magistrica
20:54 31.10.2020.

Bravo za zenu....Trump 2020

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije