Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Znanstvenik će biti optužen
Povratak na članak

Trudna još jedna Kineskinja čijem su embriju mijenjani geni

Kineski su istražitelji rekli da je znanstvenik He to sam odlučio napraviti te da je sam skupio novac kako bi proveo eksperiment

Komentari 5

PR
prajdali100
13:05 22.01.2019.

Kinezi su beskrupulozni ! Nije im problem u oči lagati, krasti tuđu tehnologiju, štancati krivotvorine...Sada " čuda" rade u medicini i to na ljudima ! Radi njihove " prirodne medicine" ljudsko smeće po Africi i Aziji ubija slonove, nosoroge, tigrove...Fuj.

VL
Avatar essek22
essek22
12:09 22.01.2019.

Za najkasnije 30 godina milijardu kineza će biti arijevci, visoki i plavi u lederhozenima! :D :D

VL
FI
Fizikakapela
23:59 26.01.2019.

DNK je 98% neistražena. Bilo kakva promjena je dugoročno nepredvidiva. To se događa sa GMO biljkama. Ako to znaju i Kinezi onda su njihovi eksperimenti vrlo sumnjivi. Ne radi se o zdravlju već o nečem puno mračnijem i nehumanom. Recimo klonovi za jednokratnu uporabu ili ko zna što.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.