Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZADAR

Trojici mladića određen istražni zatvor zbog premlaćivanja 15-godišnjaka

Mjesto na kojem je pretučen maloljetnik u Zadru
Foto: Marko Dimic/PIXSELL
1/3
26.04.2021.
u 10:22

Maloljetnici su 22- travnja pretukli 15-godišnjaka, a 19-godišnjak je mladića napao početkom ožujka

Trojici mladića, od kojih su dva maloljetnika, Županijski sud u Zadru odredio je istražni zatvor nakon što su uhićeni zbog premlaćivanja 15-godišnjaka.

Naime, dva maloljetnika sumnjiči se da su 22. travnja oko 20 sati u Ulici Bana Josipa Jelačića u Zadru fizički napali maloljetnu mušku osobu udarajući je rukama po tijelu i glavi, čime su joj nanijeli ozljede koje su u Općoj bolnici Zadar okvalificirane kao lake tjelesne ozljede s mogućnošću prekvalifikacije.

Devetnaestogodišnjaka se sumnjiči da se početkom ožujka ove godine u Ulici Ante Starčevića u Zadru nasilnički ponašao prema istoj maloljetnoj osobi tako da ju je fizički napao udarajući je rukama po tijelu.

Mladićima je istražni zatvor određen zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, a trajat će do 30 dana.

Komentara 7

SA
sargu123
10:56 26.04.2021.

Nadam se da sud neće škrtariti sa dodijeljenim godinama zatvora, neka bude široke ruke.

TM
trade_mark
11:54 26.04.2021.

ako su to djeca uglednih obitelji, onda će im suditi gospođa šupe. a znamo kakve presude cijenjena gospođa donosi.

FO
foca
10:43 26.04.2021.

Nema tu istrage, suđenje u roku tjedan dana i presuda. Za ovakve monstrume minimalnop 3 godine bezuvjetnog, bez obzitra na godine života! Dijete branitelja, još ako nema krivnje, nadodati im po pola godine dodatnog zatvora radi te činjenice!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije