Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident kod Našica

Trojica prijetila pa fizički napala policajce prilikom intervencije, jedan lakše ozlijeđen

policija
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL/ilustracija
1/3
27.05.2019.
u 11:39

Prilikom pretrage doma i drugih prostorija koje na području Našica koristi 42-godišnjak pronašli su i uz potvrdu oduzeli više komada streljiva te pušku s pripadajućim spremnikom, izvijestila je PU osječko - baranjska.

Zbog napada na policajce, kazneno su prijavljene tri osobe - maloljetnik, 42-godišnjak te 21-godišnjak. Sve se odigralo u petak navečer, kada su policijski službenici, po dojavi, intervenirali u Normancima kod Našica prema nekoliko osoba. Trojica su ih, pak, pokušala spriječiti u postupanju.

- Prijetili su im i fizički ih napali. Jedan policijski službenik lakše je ozlijeđen. Počinitelji su uhićeni i dovedeni u prostorije PP Našice. Temeljem sudskog naloga policijski službenici obavili su pretrage doma kod sve tri osobe. Prilikom pretrage doma i drugih prostorija koje na području Našica koristi 42-godišnjak pronašli su i uz potvrdu oduzeli više komada streljiva te pušku s pripadajućim spremnikom- izvijestila je PU osječko - baranjska.

Svu trojicu se sumnjiči za kazneno djelo prisila prema službenoj osobi, dok je 42-godišnjak prijavljen i zbog ilegalnog oružja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije