Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sukob roma

Trojica ozlijeđena u tučnjavi i pucnjavi u Karlovcu

karlovac, očevid (1)
Foto: Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
1/6
16.07.2012.
u 12:50

Kako doznajemo, ozlijeđeni su trenutačno na obradi, a prema prvim informacijama svi su izvan životne opasnosti.

U karlovačkom romskom naselju Orlovac danas oko podneva policija je intervenirala zbog tučnjave i pucnjave, priopćeno je iz PU. Prema prvim saznanjima, u sukobu su ranjena trojica muškaraca koja su prevezena u karlovačku bolnicu. Doznajemo da ovaj sukob nije povezan s prethodnim krvavim romskim obračunom, a što je povod ovom, zasad nije poznato. Susjedi koji žive na kraju tog naselja kažu da u tu kuću često dolaze Romi iz Čakovca, Ogulina, Siska...

Kako doznajemo, ozlijeđeni su trenutačno na obradi, a prema prvim informacijama svi su izvan životne opasnosti. Policija je, kako doznajemo, privela petoricu muškaraca.

Ključne riječi

Komentara 12

AN
Antiflašist
13:54 16.07.2012.

Takvoj bagri mi placamo zdravstveno. Skoro pa mi zao da nije kao u Americi, pa da vidis kad jednom zavrsi kod veterinara, kako ce paziti.

Avatar Ivica6
Ivica6
14:17 16.07.2012.

16.07.2012. u 13:54h Antiflašist je napisao/la: Takvoj bagri mi placamo zdravstveno. Skoro pa mi zao da nije kao u Americi, pa da vidis kad jednom zavrsi kod veterinara, kako ce paziti. ___________________________________________ A, jbg. Plaćamo i političarima koji su namam zadnjih godina napravili puno veću štetu od tih jadnih cigana.

TC
toni-ch
13:09 16.07.2012.

Opaaa,romska mahala ponovo ozivjela,ajde milicijo napravite malo reda..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije