Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VANDALI U BIJEGU

Trojica naoružanih mladića upadali u trgovine, napadali ljude, prijetili da će zapaliti kuću...

Policija
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
1/3
23.12.2019.
u 20:50

Mještani su u strahu, a na teren je izašla i interventna policija

Trojica naoružanih mladića romske nacionalne manjine danas poslijepodne počilnili su više kaznenih djela nakon čega su se dali u bijeg.

Policija traga za trojcem zbog sumnje da su danas nešto poslije 18 sati uznemiravala mještane uzduž Ulice kralja Tomislava u međimurskoj općini Kotoribi. Kako piše portal eMeđimurje, najprije su u jednom ugostiteljskom objektu vlasnicima prijetili da će provaliti u ugostiteljski objekt, a zatim i zapaliti kuću. Nakon toga zaputili su se nekoliko stotina metara dalje gdje su ušli u trgovinu i ukrali razna pića uz prijetnju pištoljem.

Pedesetak metara dalje, ušli su u drugu trgovinu gdje su, također uz prijetnju pištoljem, ispljuskali prodavačicu, a zatim na parkiralištu istukli i kupca koji ih je, navodno, pokušao zadržati. Djelatnice obje trgovine u strahu su se odmah zaključale, a počinitelji su u bijegu.

Mještani su u strahu, a na teren je izašla i interventna policija.

 

VIDEO Eksplodirala benzinska postoja u BiH

Ključne riječi

Komentara 16

NI
nikola13782
21:21 23.12.2019.

Gamad

DU
Deleted user
21:47 23.12.2019.

Ma nemoguće

BJ
BjeloglaviSup
22:10 23.12.2019.

građani Hrvatske koji žive od socijalne pomoći

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije