Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kunovice

Trojica muškaraca poginula u pucnjavi na jugu Češke

češka policija
AFP/PIXSELL
10.11.2011.
u 15:07

Muškarac, koji se ubio nakon što ga je opkolila policija, ušao je u zgradu tvornice zrakoplova i uzeo taoce.

Trojica muškaraca poginula su u pucnjavi koja se nešto prije podneva dogodila u Kunovicama na jugu Češke, u tvornici zrakoplova Let. U pucnjavi je i ranjeno nekoliko ljudi, prenosi BBC.

Češki mediji prenose kako je muškarac ušao u jednu od zgrada tvornice i uzeo taoce. Nakon što je policija opkolila zgradu, napadač je i sebi oduzeo život.

Tamošnji mediji također navode da je napadač Karel Musel, brat bivšeg člana čelništva tvrtke Pavela, te je pucao iz osvete. Dvojica ubijenih navodno su rukovoditelji tvrtke.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
18:21 10.11.2011.

je ve navodno vec nadu rukovoditelji-naravo zalosno kaj je napraj, of je isti kak i srbin milosevic, ve na zodnje niti ima jadnog niti ima drugog a niti onih neduznih

AJ
Ajduk
19:17 10.11.2011.

Mora biti da se letos kupao na Jadranu pa se vracao preko Bosne i kroz Srbiju! A kad se tako pelcujes onda sve sto uradis u opce nije Cudo !

OB
-obrisani-
20:56 10.11.2011.

ovi kaj dojo minuse te se bune zakaj ih ne vec meknuv

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije