Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kod Pribislavca
Povratak na članak

Trojica muškaraca i dječak pritvoreni zbog napada na policajce

Policajce je napala veća skupina mještana, naguravala ih i gađala kamenjem. Četvorica su završila u istražnom zatvoru

Komentari 2

JO
JORGOVAN
08:32 26.02.2014.

za ovo ste potpuno u pravu. Međimurje je prava tempirana bomba. Romi su se osilili i postali su zaista veliki problem. Godinama se pokušava (kao) integrirati ih u društvo, ali sve staje na jednodnevnim posjetima političara i dušebrižnika i tzv.. boraca za ljudska prava. A cijele horde ih organizirano pljačka po poljima, šumama, ulaze u dvorišta, kuće, šupe.......a nedaj bože da kojeg udariš ili ozlijediš. Odma ih se štiti ko rijetke medvjede. Odma segregacija i slično. Imate područne škole u npr. Kuršancu, ili Strelec Držimurcu (sve više ih je u cijelom Međimurju) gdje je na djelu segregacija. Ali segregacija u smislu da Hrvati, međimurci, svoju djecu voze u škole u Čakovec ili čak Varaždin, jer u razredu sa 25 ili 30 malih roma koji niti neznaju hrvatski jezik, nemaju u pravilu nikakvih higijenskih ni bilo kakvih drugih navika, nemogu očekivati da će nešto naučiti u školi. Sve se to zna, ali toga u medijima nema. Pitao bih one zabrinute za opstpjnost i demografiju hrvatskog naroda (Hrast, UIO i slični....) gdje ste? Zašto se ovo ne potencira? Dobro je novinar napisao o tempiranoj bombi, jer iz razgovora s prijateljima i rodbinom iz Međimurja, do samoorganiziranja ljudi, noćnih oružanih straža i svega što može iz toga proisteći, samo je mali korak.

VL
AI
Ante III
17:11 26.02.2014.

Hitno je treba promjeniti zakon o nekaznavanju krade od drzave do 2000kn. Pa u kojoj drzavi na svijetu je dozvoljeno krasti??? a da nebudes kaznjen. Molim vas neka mi netko odgovori.Prije kad si smel zbiti lopove se nije kralo. A A ovo ka napadaju policiju to je teroristicki cin i tako jer to treba ostro kazniti. Neka netko od tih Roma (mi velimo cigana) ide u zapadnu EU pa tam digne ruku na policajca ili jos bolje u SAD pa bu onda videl vroga.A ja neznam de su ti specijalci kaj malo to ne naprave koju raciju zbog ilegalnog drzanja oruzja i droge u tim naseljima.Jer dok narod vzeme zokon v svoje roke buju tak presli kak Srbi za vrijeme oluje ,nebo je vec vest crno nad Medimurjem

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.