Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKUŠAJ UBOJSTVA

Trojica mladića željeznim šipkama pretukla muškarca, zadobio frakturu lubanje

Pravosudni policajac
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
25.05.2020.
u 16:45

Policija je izvijestila i kako se sumnja da su trojica mladića dan ranije pokušali provaliti u kiosk u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu, u vlasništvu poduzeća iz Zagreba, ali nisu ništa ukrali.

Trojica nasilnika, među kojima je i 15-godišnji dječak, napala su 51-godišnjaka i pretukla ga željeznim šipkama. Dogodilo se to 21. svibnja u Hrastovljanu u Varaždinskoj županiji.

Trojica u dobi od 27, 23 i 15 godina ukrala su mu novčanik i ključeve osobnog vozila. Ozlijeđenom 51-godišnjaku medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, gdje je utvrđeno da je zadobio teške tjelesne ozljede - frakturu lubanje s nagnječenjem mozga.

Policijski službenici su uhitili trojicu i uz kaznenu prijavu za pokušaj ubojstva predali ih pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske. Dan prije, u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu, trojac je pokušao provaliti u kiosk u vlasništvu poduzeća iz Zagreba. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

SW
Sweet
13:29 25.05.2020.

Opet Kajtazijevi. Y.beš ovakvu državu koja takvima ne staje na kraj. Još im i socijjlnu pomoć daje.

Avatar Čudomix
Čudomix
18:37 25.05.2020.

30 godina prisilnog rada. Baš me zanima kome bi palo na pamet napraviti isto.

DR
Dragi74
16:55 25.05.2020.

Treba ih zaposlit u policiji jer imaju muda istirat pravdu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije