Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u dvorištu obiteljske kuće

Trojica iz Podravina ozlijedila policajce, jedan dobio i prijetnje smrću

Ilustracija
Ivo Cagalj/PIXSELL (Ilustracija)
13.09.2021.
u 15:31

Osnovano se sumnja da je 65-godišnji okrivljenik zaprijetio policijskom službeniku da će ga ubiti i da zna gdje živi

Trojica iz Podravine našli su se pod istragom zbog napada na policajce i prijetnje. Postoji osnovana sumnja da su okrivljenici u dobi od 65, 24 i 32 godine 17. srpnja u dvorištu obiteljske kuće u selu u okolici Koprivnice fizički napali trojicu policijskih službenika koji su privodili jednog 29-godišnjaka zbog počinjenog prekršaja protiv javnog reda i mira.

Trojici se to nije svidjeli pa su nasrnuli na policajce, te dvojici nanijeli tjelesne ozljede. Osnovano se sumnja da je 65-godišnji okrivljenik usto zaprijetio policijskom službeniku da će ga ubiti i da zna gdje živi.

Ključne riječi

Komentara 3

NN
novo nenormalni
16:52 13.09.2021.

rimljani?

Avatar CroSwiss
CroSwiss
16:23 13.09.2021.

Kakvi su to policajci kad se tako lako daju udarati od civila?

PV
prcko.vita
06:08 14.09.2021.

Takvi su Podravci, najgori otpad. Nije ni čudo da im je Plenki uvalio smeće, neka se truju, Takav narod nije bolje ni zaslužio. O brzoj cesti netrebaju više ni sanjati, tko bi takvim kriminalcima bilo što napravio. Žao mi samo onih jadnih manjina koje žive na teritoriju Podravine, oni jadni ni krivi ni dužni moraju svakodnevno gledati ovakve napade, užas. Nadam se da će saborski zastupnik manjina gospodin doktor Kajtazi uskoro pronaći rješenje da zaštiti manjine od pomahnitalih ludih i kriminalnih Podravaca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije