Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIBISLAVEC

Trojica ga izudarala i opljačkala u kafiću

policija
Hrvoje Jelavić/Pixsell
02.05.2014.
u 08:51

Napadnuti je muškarac lakše ozlijeđen, a materijalna šteta je nekoliko tisuća kuna

Trojica nepoznatih počinitelja napala su i opljačkala 60-godišnjaka iz Čakovca 1. svibnja oko 21 sati u ugostiteljskom objektu u Ulici braće Radić u Pribislavcu. Oborili ga na pod, izudarali po tijelu, a jedan od njih mu je iz džepa hlača izvadio novčanik i ukrao novac.

Napadnuti je muškarac lakše ozlijeđen, a materijalna šteta je nekoliko tisuća kuna.

>> Uz prijetnju oružjem opljačkana poslovnica Hrvatske pošte

Ključne riječi

Komentara 3

DU
duda9
08:22 03.05.2014.

Kaj odmah spominjete Rome? A KAKVI SU OSTALI LJUDI JOŠ GORI neka idu kopati kanale pa će ju zaraditi novce najlakše je nekog opljaćkati.I to trojica majmuna na jednog čovjeka gadiju mi se fuj!

BU
Bulaba
12:03 02.05.2014.

Strašno. Usred grada. Ja sam mislio da je taj Pribislavec neko mirno i tolerantno mjestašce, obzirom da je jedno od rijetkih u kojem je na referendumu o braku bilo više onih koji su bili pro-gay, odnosno protiv. Ovo vjerojatno ni nema nikakve veze s tim, isto kao što vjerojatno nema nikakve veze s činjenicom da u Pribislavcu živi 20% Roma. Čista slučajnost.

PL
@ploto@
13:25 02.05.2014.

Ne vjerujem da su tamošnji Romi.To su uzorni seljani,koji marljivo rade,obrađuju polja i odriču se mnogo čega,ne bi li svojoj djeci osigurali lijep i ugodan život.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije