Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problematični mladići

Trojica gađala kamenjem policijsku maricu i ugrožavala promet

Policija - Petrinja
Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL
25.09.2018.
u 12:36

Uhićenom 23-godišnjaku izmjerena je koncentracija alkohola od 2,25 promila.

Petrinjska policija prijavila je zbog ugrožavanja prometa opasnom radnjom ili sredstvom i dovođenja u opasnost života ili imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom trojicu maldića, starosti 21, 22 i 23 godine.

Oni su u nedjelju, oko 2.30 sati, u Ulici Vladimira Nazora u Petrinji, kamenjem gađali policijsku "maricu", dok su nešto kasnije u istoj ulici na kolnik izbacali devet komada metrica ogrjevnog drveta na koje je svojim osobnim automobilom sisačkih registracija naletio 19-godišnjak i oštetio vozilo.

Oni su potom u Ulici Augusta Šenoe na raskrižju s Trgom narodnih učitelja i Matice Hrvatske, preko kolnika postavili metalne zaštitne ograde i tom prilikom ostavili nezaštićene duboke odvodne kanale (1.5 metara) koji su tim ogradama bili zaštićeni te time ugrozili kretanje pješaka obzirom da se iskopine nalaze na nogostupu.

Ubrzo nakon ovoga je uhićen 23-godišnjak kod kojeg je izmjerena koncentracija alkohola od 2,25 promila, dok su ostala dvojica pronađena i uhićena kasnije tijekom nedjelje.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja kazneno su prijavljeni za spomenuta kaznena djela, dok će zbog vrijeđanja ili omalovažavanja policijskih službenika prilikom obavljanja službene dužnosti protiv njih biti podnijeti i optužni prijedlozi.

Ključne riječi

Komentara 2

UU
uhljeb u holdingu
12:53 25.09.2018.

Cigani, tamo ih ima.

Avatar maxist
maxist
15:48 25.09.2018.

Milicijo gdje si ?..........policija treba ispomoć....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije