Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Troje poginulo u sudaru audija i šlepera

šleper
Boris Ščitar/Pixsell
14.12.2009.
u 23:16

Dvoje iz automobila podleglo je ozljedama nedugo nakon nesreće, a u KBC-u Zagreb preminula je i treća žrtva stravične nesreće na autocesti Zagreb-Karlovac.

ZAGREB – U večernjim je satima preminula i treća žrtva stravične nesreće koja se dogodila u noći na utorak 15. prosinca na autocesti A1 Zagreb-Karlovac.

Teška nesreća u kojoj je došlo do sudara šlepera i audija  dogodila se na 16. kilometru autoceste u smjeru Zagreba. Audi, u kojem su stradale tri osobe, stajao je smrskan pod stražnjim kotačima šlepera. Dvije su osobe preminule nedugo nakon nesreće, dok je treća žrtva podlegla ozljedama u KBC-u Zagreb.

S obzirom na težinu nesreće, policija je bila .obustavila promet tim dijelom autoceste i privremeno ga preusmjerila na Jastrebarsko. Uzroci nesreće još nisu poznati
.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar jura-100
jura-100
09:15 15.12.2009.

\"...autocesti A1\" ??? I to je sve što se tiče mjesta nesreće!!! I svi bi mi trebali znati koja je to cesta??? BRAVO za pametnog \"novinara\"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije