Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čudo

Trogodišnjak pao sa šestog kata, no spašen brzom reakcijom susjeda

Foto: Screenshot
01.08.2019.
u 23:21

Susjedi koji su se nalazili ispod dječaka vidjeli su da je prešao balkonsku ogradu pa su brzo raširili deku kako bi ga spasili

Trogodišnji dječak koji je pao sa šestog kata zgrade u Kini dobro je i to zahvaljujući susjedima koji su se okupili ispod njega i raširili deku u koju je maleni pao.

Dječak je prešao balkonsku ogradu na šestom katu zgrade u gradu Chongqing na jugozapadu Kine. Pokušao se popeti nazad, no oskliznuo se i pao te ostao visjeti na rubu balkona.

Srećom, sve su vidjeli ljudi koji su se nalazili ispod njega te su brzo raširili deku kako bi dočekali dječaka.

– Držao sam deku zajedno s drugim ljudima. Stalno smo gledali u dijete, pitao sam se hoćemo li ga uspjeti uhvatiti. Sve se odvilo jako brzo – rekao je Zhu Yanhui, jedan od susjeda koji je držao deku.

Susjedi su dječaka odvezli u bolnicu, no nije bio ozlijeđen.

Ključne riječi

Komentara 1

TO
Toni66
03:05 02.08.2019.

Rijetko gotovo nitko nema takovu sreću i susjede i da na vrijeme i sa pravom dekom "kineske proizvodnje" ( sebi rade poštene deke ) ; to nisu one jeftine za izvoz bijelcima bijednicima . Nego imaju prave deke da dijeteijete nije proletio kroz nju dolje na pod ili asfalt jer težina + ubrzanje je prodorno i sreća da ih ima kao kineza pa je dosta spasioca bilo za draženje deke i spas klinca .....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije