Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SIMPATIČNI KRADLJIVAC

Šou u Njemačkoj: Trogodišnjak ocu ukrao 1.045 eura i otišao u 'šoping'

Pixabay
Autori: Vecernji.hr, Fenix
09.07.2021.
u 20:35

Dječak je policajcima otkrio da je ukrao novac iz džepa svog oca koji je spavao

Trogodišnjak iz Essena ukrao je 1045 eura iz džepa svog oca koji je spavao te se zaputio u trgovinu. No račune mu je pomrsio prolaznik kojem je dječak sa svežnjem novčanica privukao pažnju pa je obavijestio policiju.

Dječak je policajcima otkrio da je ukrao novac iz džepa svog oca koji je spavao. Kad je policija malog prevaranta dovela kući, pronašla je njegovog oca koji je još uvijek spavao na kauču. Trogodišnjak je razočarano otišao u svoju sobu, javlja Fenix magazin.

“I vjerojatno duboko požalio što je prekinuta njegova velika kupnja vrećica čipsa, gumenih bombona, sladoleda i drugih slatkiša”, kazali su iz policije.

Kako je reagirao otac, policija nije napisala.

Ključne riječi

Komentara 5

MI
mica1111
23:08 09.07.2021.

Koja priča za malu djecu!

Avatar ivica48
ivica48
08:08 10.07.2021.

bravo za novinara

XA
xaron
20:45 09.07.2021.

Trogodišnjak ne krade, on uzima, jer još nije razvio koncept lrađe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije