Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika potraga

Trogodišnja djevojčica nestala iz sobe, policija sumnja na otmicu

chloe campbell
Foto: Screenshot YouTube
1/2
10.04.2014.
u 15:30

U dvorištu je bio parkiran automobil pa se preko njega moglo ući u njenu sobu. Na krovu je ostao otisak stopala, kaže obiteljska prijateljica

Trogodišnja Australka Chloe Campbell noćas je nestala iz obiteljskog doma u gradiću Childersu, a policija koja vjeruje da je riječ o otmici, pokrenula je potragu, piše Daily Mail.

Obiteljska prijateljica Melissa Small ispričala je kako su roditelji, nakon što su Chloe stavili na spavanje, gledali televiziju do 1 sat ujutro te zaspali.

– U njenu sobu ušli su oko 7 sati ujutro, no djevojčica nije bila ondje, a prozor je bio otvoren. U dvorištu je bio parkiran automobil, preko njega se moglo ući u njenu sobu, a na krovu je ostao otisak stopala. Iz sobe male Chloe nestala je i deka i plišana igračka – kazala je Small. 

Policija je u potragu krenula i helikopterom, a mnogi volonteri traže je obilazeći od kuće do kuće.

U medijima su se pojavile usporedbe s otmicom trogodišnje Britanke Madeleine McCann u Portugalu 2007. koja još nije pronađena.

>>Policija na tragu pedofila koji je oteo Madeleine McCann?

Komentara 2

Avatar insideout
insideout
16:01 10.04.2014.

ma koga briga, da je to hrvatska djevojcica niko ne bi ni spomenuo u australiji I po svijetu a kamo li stavili na front page. to ti je kad je neko imperija a neko mala iskompleksirana boranija drzava

EV
Evadjoj
19:48 10.04.2014.

Insideout,molim vas nemojte se vi brinuti za Hrvatsku dijecu,jer ste bez emocija,duša vam je prazna.to je opasno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije