Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ispričao se

Trogirski političar ispod članka o Danijeli Dvornik: 'Tebe treba mlatit kao šnicel'

Foto: Facebook/Pixsell
1/3
27.01.2021.
u 18:05

Damir Zaradić je potvrdio kako je on to napisao, ali da nije mislio u agresivnom kontekstu

HSP-ov trogirski gradski vijećnik Damir Zaradić, inače vrlo aktivan na Facebooku, ispod članka u čijem je naslovu stajala izjava Danijele Dvornik poručio kako ju treba "mlatit kao šnicel". 

Jedan portal je u naslovu članka naveo izjavu Danijele Dvornik u kojoj stoji: "Kad nađete muškarca koji traje 1 sat u krevetu, proslijedite mi ga", a Zaradić je potom komentirao sljedeće: "Tebe triba mlatit kao šnicel prije spremanja da malo smekšaš i to neka bude predigra". 

Zaradić je, na upit 24sata, potvrdio kako je on to napisao, ali da nije mislio u agresivnom kontekstu. 

"To je preneseno u krivom kontekstu. Bože sačuvaj da ja mislim na agresivu, nije mi ni nakraj pameti, imam ženu i kćer. Ali dobro, nema veze, napisao sam. Isprika je poslana", kazao je i istaknuo što se u medijima ne prenose njegove objave. 

"Ne mogu vjerovati da se hvatate za takve stvari. Nitko od vas nije prenio nijednu moju objavu. Samo vas zanima ta estrada. Evo, ja sam predsjednik gradskog HSP-a. Uđite i ako nađete da ikoga vrijeđam... Osim gradonačelnika, dobro", poručio je Zaradić te još jednom ispričao zbog komentara. 

"Ispričavam se duboko. Priznajem da ispada seksistički. Duboko se ispričavam i njoj ću se osobno ispričati ako sam ijednom rečenicom nekoga uvrijedio", rekao je. 

Ključne riječi

Komentara 115

BA
_Babaroga_
18:47 27.01.2021.

Pa ako ćemo cjepidlačiti onda bi se i senior dama mogla ispričati zbog seksizma. Što je njena izjava do seksistički ispad prema muškarcima: "Kad nađete muškarca koji traje 1 sat u krevetu, proslijedite mi ga". Sad zamisli da je on odgovorio: "Ja trajem i duže od sat vremena ali potrošit ću te i prije" :)

ZV
zvezdomor
18:39 27.01.2021.

Ona bi si dizala cijenu a ne shvaća da ju nitko neće

LU
Lukeruk
18:16 27.01.2021.

Debela sicapra traži ko bi ju nategnul

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije