Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća na lekeničkom području

Trijezan udario u pijanog biciklista koji je zadobio teške tjelesne ozljede opasne za život

Ilustracija/prometna nesreća
Marijan Susenj/PIXSELL/Ilustracija
20.07.2021.
u 12:58

Od siline udarca biciklist je odbačen van kolnika na travnatu površinu

Biciklist je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život u jučerašnjoj prometnoj nesreći koja se dogodila oko 18.20 sati, u mjestu Donji Vukojevac na lekeničkom području.

Do nesreće je došlo kada je, za vrijeme dok mu je istekla važnost inozemne vozačke dozvole, osobnim vozilom sisačkih registracija kojem je istekla važnost prometne dozvole, upravljao 30-godišnjak iz Zagreba. 

On se po dolasku u zavoj nije kretao sredinom obilježene prometne trake te je prednjim bočnim dijelom vozila udario u stražnji dio bicikla kojim je pod utjecajem alkohola od 2,22 promila upravljao 56-godišnji muškarac. Od siline udarca biciklist je odbačen van kolnika na travnatu površinu. 

U ovoj prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede opasne za život zadobio je biciklist koje su mu konstatirane u sisačkoj Općoj bolnici.

Zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu protiv 30-godišnjeg vozača slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku te Obavezni prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja, dok će vozaču bicikla biti uručena Obavijest o počinjenom prekršaju.

Komentara 2

IJ
istina_jaako_boli
17:45 20.07.2021.

Znaci pijan bolje vozi biciklo nego taj drugi , auto.

JK
Josipa.karlovic33@
22:08 27.07.2021.

Biciklista je preminuo a drugo nije odbacen na travnu povrsinu vec na asvalt

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije